Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Säkerheten först

Inom äldrevården är halkfri stegsäkerhet av yttersta vikt, särskilt i utrymmen där det förekommer vatten eller spill. För de boende känns det tryggt att kunna använda badrummen utan att behöva bekymra sig om att halka.

Säkerhet i våtrum med stegsäkra golv från Forbo Flooring Systems
Våtrum kräver stegsäkra golv som klarar fukt

Golv i våtrum

Det moderna, organiska mönstret har en ny, unik prägling för utrymmen där människor går barfota (eller med mjuka skosulor). Detta är en flexibel produkt som är enkel att lägga i enlighet med de specifika krav som gäller för våtrum. Den rena och moderna kollektionen uppfyller de hygieniska och estetiska kraven för att användas i badrum och duschområden.

Mer information om golv i våtrum

Golv med god stegsäkerhet

Forbo Step säkerhetsvinyl kan användas överallt där människor arbetar, studerar, leker eller rör sig – och där halkfri stegsäkerhet är en viktig parameter för en säker arbetsplats, hemmiljö eller offentlig miljö.

I Forbos nya Step-kollektion får du mycket god halksäkerhet och ett stort estetiskt urval. Genom att använda nya ”Step Crystals” får varje färgställning en renare och fräschare design och förbättrade egenskaper i fråga om rengöring och underhåll.

Mer information om Step säkerhetsvinyl

Stegsäkra golv från Step i våtrum