Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGNTRENDER 2023

Bygg- och designtrender 2023

I vårt nya Forbo Flooring Systems webinar diskuterar trendexperterna Christoph Brach och Thomas Eurlings de senaste och kommande trenderna inom byggnad och design.n.

Webinar Design Trender 2023 | Forbo Flooring Systems

Gratis webinar om Bygg- och designtrender 2023

Vilka globala designtrender kan du förvänta dig 2023? Med hjälp av fantastiska bilder kommer vi att visa dig de viktigaste i detta exklusiva webinar.

Gästföreläsare Christoph Brach är medgrundare av designstudion Raw Color. Han är en produktdesigner som visar ett samtida förhållningssätt till hur färg påverkar vår omgivning och har en stark undersökande inställning till hållbara färgämnen och material.

Thomas Eurlings, oberoende produkt- och inredningsdesigner och senior vinyldesigner på Forbo Flooring Systems, kommer att ge en tjuvtitt på vår senaste trendrapport. Rapporten visar det nya tankesättet och utvecklingen inom hållbarhet men också hur detta översätts till den byggda miljön och våra golvprodukter.

Börja året rätt genom en djupdykning i de relevanta trenderna för 2023 inom bygg och inredning.

Allura Flex 1506 taupe sand + 9017 fox orange

Se webbinariet här:

About Christoph Brach/Raw Color

Raw Color, grundat av formgivarna Christoph Brach och Daniera ter Haar, har en unik förståelse för hur man använder färg i design. Genom att arbeta över discipliner, blanda grafik, fotografi och produktdesign, hjälper Raw Color företag att utveckla de verktyg de behöver för att ta position för en nära och fjärran framtid. Arbeten återspeglar en sofistikerad behandling av material, förkroppsligad genom forskning och experiment för att bygga ett visuellt språk.

Deras studio är baserad i Eindhoven (NL) och har internationella kunder inklusive Adidas, Dutch Invertuals, Ikea, Kvadrat, Nanimarquina, Sancal och Samsung. Dessa verk ingår i samlingarna av Cooper Hewitt Museum, Stedelijk Museum Amsterdam och Textiel Museum (NL).

MER OM RAW COLOR
FÖLJ RAW COLOR PÅ INSTAGRAM

Christoph Brach | photo courtesy of Christoph Brach/Raw Color

Om Thomas Eurlings

Thomas Eurlings har arbetat som Senior Designer Vinyl på Forbo Flooring Systems sedan 2012. I denna egenskap arbetar han med kollektioner som Allura (LVT) och Eternal (plåtvinyl) och ansvarar för flera Forbo Flooring trendpublikationer, som den årliga trenden rapport och det nya trendfärgsvalet "Mood of the Season", tillsammans med designerkollegan Marijke Griffioen.

Som grundare av ThomasE, en internationell verksam kreativ studio baserad i Amsterdam, designar Thomas kompletta interiörer samt interiörprodukter och smycken. Inredningsprodukterna varierar mellan skräddarsydda och hyll-varor. Detsamma gäller de flesta smyckeskollektioner som skapats av ThomasE. Förutom sin egen design konsulterar Eurlings olika företag om deras kreativa utmaningar. Detta arbete inkluderar tillfällig rådgivning och konsultation samt långsiktigt engagemang som kreativ chef.

Som grundare av ThomasE, en internationell verksam kreativ studio baserad i Amsterdam, designar Thomas

MER OM THOMAS
FÖLJ THOMAS PÅ INSTAGRAM

Thomas Eurlings | photo courtesy of Thomas Eurlings

Har du missat våra tidigare webinars?