Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

WEBINAR CIRKULARITET INOM GOLVBRANSCHEN

Att lösa den cirkulära utmaningen

I vårt senaste Forbo Flooring Systems-webinar diskuterar experterna Jane Gardner och Julie Chaminade utmaningarna med den cirkulära ekonomin för golvindustrin.

Webinar Solving the circular challenge

Att lösa den cirkulära utmaningen

Hur kommer framtiden för cirkularitet inom golv att se ut? Vilka verktyg och lösningar kan fastighetsägare och leverantörer förvänta sig när deras produkter når slutet av sin livslängd? Tillsammans med två tunga influencers inom golvbranschen kommer vi presentera vad som förväntas bli nästa steg för golvindustrin och byggsektorn för att tackla de dagliga utmaningarna i den cirkulära ekonomin.

Jane Gardner, VD på ERFMI (European Resilient Flooring Manufacturers' Institute), ger ett framtidsperspektiv på vad som händer på global nivå och delar ERFMI:s vision om hur den cirkulära utmaningen ska lösas. Julie Chaminade, VD på Kaléi, den franska yrkesorganisationen som representerar tekniska och dekorativa beläggningar, lyfter fram deras viktigaste lärdomar hittills, såväl som framtida utmaningar de står inför.

Circular economy

Se webinaret

Om Jane Gardner

Jane Gardner är verkställande direktör för ERFMI, European Resilient Flooring Institute och representerar som sådan intresset för 17 tillverkare och distributörer av fjädrande golv i Europa.

Som en del av sin roll är Jane aktivt involverad i standardisering och är sammankallande av WG 7 elastiska golvbeläggningar inom CEN TC 134 och ordförande för ISO TC 219 textil-, fjädrande och laminatgolv. Jane är aktivt involverad i Circular Plastics Alliance, en allians som inrättats av Europeiska kommissionen med målet att uppnå upptag av 10 miljoner ton återvunnen plast i nya produkter som släpps ut på EU-marknaden senast 2025. ERFMI har undertecknat denna allians .

Innan hon började på ERFMI arbetade Jane i 14 år för Axion, ett brittiskt konsultföretag för resurseffektivitet. Hennes arbete fokuserade på insamling och återvinning av fjädrande golvbeläggningar och mattor, samt andra byggprodukter av plast. Jane brinner för utvecklingen av en cirkulär ekonomi för golvbeläggningar i Europa.

FÖLJ JANE PÅ LINKEDIN

Webinar | Jane Gardner

Om Julie Chaminade

Julie Chaminade är verkställande direktör för Kaléi, den franska yrkesorganisationen som representerar tekniska och dekorativa golvbeläggningar. Alla tillverkare av fjädrande golv som är verksamma på den franska marknaden är medlemmar i denna förening.

Med mer än tjugo år som chef för Kaléi och sin tidigare erfarenhet inom EuPC, den europeiska organisationen för plastomvandlare, har Julie utvecklat stor insikt i institutionella frågor samt ett stort antal nyckelkontakter.

Förutom sin huvudsakliga verksamhet driver hon RFS, nätverket av utbildningscenter som arbetar med golvbeläggning.

FÖLJ JULIE PÅ LINKEDIN

Webinar | Julie Chaminade

Missat något tidigare webinar?