Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGNTRENDER

Byggnads- och designtrender 2022

Forbo Flooring Systems stod i februari 2022 värd för ett webbseminarium där trendexperterna Jan Agelink och Dorothé Kessels diskuterade de senaste och kommande trenderna inom byggande och design. Du kan se webinaret i sin helhet nedan.

Webinar Design Trends

Webinar Byggnads- och designtrender 2022

För arkitekter och designers är det viktigt att hålla fingret på pulsen om de senaste trenderna inom bygg och design - det är en framgångsfaktor för alla designers. Forbo Flooring Systems förstår vikten av att erbjuda de trendigaste och mest moderna golvdesignerna på marknaden.

I detta exklusiva webbseminarium kommer vi att utforska hur trender identifieras och presentera nyckeltrenderna för 2022, baserat på analys av globala och lokala trender. Det kommer också att visa hur dessa trender införlivas i golvlösningar som snart kommer till dig.

I samarbete med trendprognostör Jan Agelink erbjuder webbinariet en objektiv inblick i trender och hur dessa realaterar till Forbo Flooring.

Börja året på rätt sätt genom att ta en djupdykning i relevanta trender från 2022 i byggnads- och inredningsvärlden.

Webinar design trends 2022

Se webinaret

Om Jan Agelink

Jan Agelink har arbetat som trendprognostör sedan 1994. Han kombinerar en tydlig analys av globala och lokala trender med en talang för att välja fantastiska visuella representationer. Hans syn på framtiden är värdefull för branscher som mode, livsstil, design, hälsa, inredning, detaljhandel och mat.

Jan kopplar samman trender från de sex "stora drivkrafterna" i vår värld - teknik, konst & kultur, demografi, ekonomi, politik, ekologi - och förvandlar dem till en riktig tankeställare. Han ger även råd till internationella varumärken och företag med koncept som kopplar ihop varumärkesvärden med relevanta sociokulturella trender.

MER OM JAN AGELINK
FÖLJ JAN PÅ INSTAGRAM

Webinar Design Trends | Jan Agelink, trend forecaster & design director

Om Dorothé Kessels

Dorothé Kessels är chef för global design på Forbo Flooring Systems. Innan Dorothé kom till Forbo 2005 var hon partner på Amsterdam Design Associates och fick internationell erfarenhet av utveckling av ytdesign och färgkollektioner för väggbeklädnader, textil och färgindustrin.

Efter examen från Design Academy i Eindhoven fick hon sin första frilansverksamhet i Asien, där Dorothé insåg att interaktion med slutkonsumenter och översättning av lokala eller kulturella krav är avgörande för god design. Hos Forbo Flooring är design nyckeln till framgång och är fast förankrad i företagets vision.

FÖLJ DOROTHÉ PÅ LINKEDIN

Webinar Design Trends | Dorothé Kessels, Director Global Design

Har du missat våra tidigare webbinarium?