Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Olav Eriksen

  • Kitchen countertop
  • Kitchen
  • Drawers
  • Drawer

DET YTTERSTA

Medan tillväxt och välstånd i generationer har kunnat avläsas av komforten i ett traditionellt kök, har många redan flyttat ett steg upp till kvalitetsstegen. Nästa mål är det personligt utformade, handsnickrade köket.

Och för den trenden passar Furniture Linoleum utmärkt. Detta naturliga material är ofta det föredragna valet för bordsskydd såväl som köksfronter hos danska möbeldesigners.

– Materialet har otvetydigt många fördelar, och för fronter är det det bästa du kan arbeta med, observerar VD:n och ägaren av Kitchen Forum i Kolding, Jens Olav Eriksen. Han har sedan länge uppmärksammat trenden och därför etablerat en ny produktionsanläggning av handsnickrade kök. Snickeriet Olav Eriksen både designer, producerar och monterar kundens helt personligt utformade möbler.

Jens Olav Eriksen är ett proffs inom branschen med utställning på danska Kitchen Forum och försäljning av objektkök i över tre årtionden.

– Det nya är att efterfrågan på den skräddarsydda interiören nu växt så pass mycket att det finns en marknad för en hållbar omsättning, säger Jens Olav Eriksen.

– Furniture Linoleum är ett populärt materialval, och vi har tillverkat riktigt många vackra kök med materialet, fortsätter han.

Under våren 2017 har företaget gått in i offensiven med framställandet av de skräddarsydda lösningarna.

– Och resultaten är lovande, avslutar Jens Olav Eriksen.

Datum för färdigställande Olav Eriksen
Inredningsarkitekt Riiisfort A/S
Fotograf Olav Eriksen
Entreprenör Skabe og kabinetter

Dokument

  • Document