Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Nya Lyceum

Nya Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum
  • Het Nieuwe Lyceum

Nytt, hållbart liv till en föråldrad skolbyggnad...

Många hållbarhetsåtgärder har vidtagits under renoveringen av Nya Lyceum i Bilthoven, Nederländerna. 48 % energi sparas genom att använda LED-belysning, dubbla glasrutor med litet behov av underhåll, samt CO₂-styrd ventilation med värme och kyla med hjälp av en luftvärmepump.

Vårt hållbara, CO₂-neutrala Marmoleum (cradle-to-gate) var ett logiskt val för detta projekt. Den neutrala betongkulören från Marmoleum Concrete-kollektionen samspelar med nyanser av blått från Marmoleum Solid och Marbled. Det centralt placerade auditoriet är byggnadens hjärta.

Projekt Het Nieuwe Lyceum
Plats Bilthoven
Byggnadsentreprenör Burglandbouw Dodewaard
Inredningsarkitekt OIII architecten
Golvläggare Ben de Graaff Project
Fotograf Jan de Vries / Knauf / OIII
Datum för färdigställande juli 2018

Dokument

  • Document