Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Impressions visningshus

  • Impressions Display home, Perth - Allura flex HP

Byggnadsbolaget Impressions i Perth grundades 1997 med målet att skapa välplanerade och välbyggda bostäder. De är en del av BGC-koncernen, ett av Australiens största byggnadsbolag. Genom BGC har Impressions direkt tillgång till högkvalitativa produkter och material som behövs för att bygga nya bostäder.

Allura Flex Hungarian Point LVT med naturlig färgvariation valdes för att uppnå en skandinaviskt inspirerad inredning. Forbos unika hungarian point är en klassisk design för parkettgolv där små enskilda plankor skärs i 45 graders vinkel för en naturtrogen fiskbensdesign.

En av de unika fördelarna med Allura Flex är enkelheten att byta om golvet skulle bli skadat. Ta helt enkelt bort den trasiga biten och lägg ut en ny platta med klibbmedel. Allura Flex är 5 mm tjock med ett kraftigt slitskikt som skyddar mot repor och fläckar och ger bäst resultat i klassens prestanda och utseende. Allura Flex har även enastående akustisk prestanda som överträffar BCA/NCC-kravet vilket gör det idealiskt för byggnader med flera våningar.

Se fler bilder här (extern länk)

Golvläggare Trevors Carpets
Inredningsdesigner Neo Interior Design
Byggnadsentreprenör Impressions Homes

Dokument

  • Document