Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Furn By Ox – kontorsmöbler

  • conference table furnbyox
  • Burnbyox_3
  • Furnbyox_2

MATERIAL
Basmaterial: 22 mm MDF
Kanter: Furniture linoleum m.fl.
Ytmaterial: Furniture linoleum

Goda egenskaper åldras långsamt!
Detta gäller inom konst, i ädla material och i god design. Detta gäller också för autentiska färger, enligt danska Nationalmuseet, som har tittat noga på färgutveckling och har kommit med en historisk översikt som genom färger illustrerar perioder med stil som renässans, barock, rokoko och klassisismen.

Dessa historiska färgställningar har nu använts för ett kundprojekt av totalkonsult Furn By Ox till HR-rådgivare Peakons administrativa nav i Köpenhamn, Berlin och New York. Projektledare Albert Zille Ahle, Furn by Ox (More Office Design) valde ett material vars egenskaper, ljusreflektion och färgurval klarade passar in perfekt för detta projekt: Furniture linoleum från Forbo.

”Vi har att göra med en selektiv byggare med en klar förståelse för fördelarna med en god arbetsmiljö.”, förklarar Suzanne Illes, Furn by Ox.

Peakon, vars kompetens är IT-verktyg och konsultverksamhet för att främja anställdas välbefinnande och prestanda, arbetar under mottot ”Be more” och lägger stora resurser på att öka anställdas tillfredsställelse och därmed deras prestationsram.

”Peakon accepterar därför endast material av högsta kvalitet och upprätthåller villkorslöst säkra val som uppfyller de höga kraven.”, förklarar Suzanne Illes.

I detta specifika fall är de viktigaste kännetecknen för Furniture linoleum att materialets både matta och mjuka textur sänder en kvalitetssignal och att det lätt kan anpassa sig till orkestralens historiska ton. Dessutom är Forbos linoleum CO2-neutralt tillverkat och materialet känns både varmt och följsamt att arbeta med.

”Furniture linoleum passar nästan överallt och är lätt att underhålla.”, säger Suzanne Illes, som rekommenderar regelbunden användning av linoleumtvätt med intervaller på tre till sex månader, beroende på användningsområde. ”Välvårdad linoleum åldras inte.”, Suzanne Illes.

Inredningsarkitekt Grossist Riisfort A/S
Entreprenör : Mødeborde og – stole, arbejdsborde: ROUND, RECTANGULAR, KUOX FRAME
Byggnadsentreprenör Peakon A/S
Datum för färdigställande Furn by Ox, Alberte Zille Ahle

Dokument

  • Document