Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Avinode

  • Linoleum in office environment
  • Linoleum in office environment
  • Linoleum in office environment

Avinode stod inför en flytt till nya lokaler i den nya skrapan vid Gamlestadstorget. I de nya lokalerna ville avinode skapa ett kontor med en stark identitet och attraktionskraft så att det blev ett verktyg för att locka till sig och behålla kompetenser. Avinode ville ha en tydlig wow-känsla och goda förutsättningar för att arbeta så som de är som företag. I de tidigare lokalerna så var möblemanget i gott skick och uppfyllde i stort behov.

Inredningskonceptet summeras i ”shifting from numbers to nature." Hela kontoret skiftar mellan numbers och nature och låter kontrasterna mellan dessa verka. Numbers representerar arbetet, datan och produkten medens nature är kontrasten- det privata, det fria och fysiska. På kontorsplanen har vi låtit numbers koncentrera sig kring mötesrummen och arbetsplatserna. Nature blir temat på de gemensamma ytorna. Nature är så mycket mer än bara gröna växter, det är stenar, djur och sol. Det är liv, taktilitet, rörelse och hälsa. Det är hållbarhet och gemensamma värderingar.

Det bästa med forbo är det breda utbudet. (Synpunkt ifrån oss på White) Linoleumgolvet/Produkterna valdes främst ur ett miljöperspektiv. Det är naturliga produkter som är slittåligt och som fanns i oändligt många klara och vackra kulörer.

Fördelen med att kunna få ett superprecist mönster med hjälp av aquajet-teknologin bidrog starkt till valet av golv.

Kunden har fått ett fantastiskt unikt golv med en tydlig wow-känsla!

Projekt Avinode
Inredningsarkitekt White Arkitekter AB
Arkitekt White Arkitekter AB
Plats Gamlestadstorg 7 Gothenburg
Beställare Avinode Group
Fotograf Bodil Bergqvist
Datum för färdigställande 2020-05-01

Dokument

  • Document