Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

VÄV IN RÄTT KÄNSLA

Hotell-, restaurang-, butiks- och fastighetsägare skapar upplevelser. #3 i serien om att skapa bättre inomhusmiljöer handlar om att väva in upplevelse i hållbara golv.

Tessera Struktur 2 4405_Struktur 1 3704
Tessera Perspective | 3906 | lyrical 3901 | esprit 3910 | rhapsody
Tessera Perspective | 3912 | mystique 3902 | fantasy

Sund och harmonisk miljö
Textilgolvet skapar en hälsosam innemiljö. Rätt akustik, lägre ljudnivå minskar stress, skapar harmoni och ökar trivsel.

Från fisknät till designgolv

Tessera Create Space 1 är textilgolvet som kombinerar design med hållbarhet. 100 procent ECONYL®-garn som innehåller 77 procent återvunnet material, som exempelvis fisknät, gör golvet skonsamt för miljö och människor. En unik sammansättning av infärgat ECONYL®-garn ger en lång livscykel.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Hur vet man att ett golv är okej för miljön?

Man måste jämföra. För att göra det djupdyker vi i siffror. Det är via mätetal och tester man kan välja rätt för miljön. Exempelvis visar Tessera Create Space 1 senaste miljövarudeklaration att man har låga CO2-utsläpp under tillverkningsprocessen (innefattar råmaterial, transporter och tillverkning).

Se all data här (scrolla ner till EPD)

Create Space 1 EPD

Trivsamt med låg CO2-påverkan

Create Space 1 är textilgolvet som ger dig möjlighet att kombinera låg CO2-påverkan med en trivsam arbetsmiljö. Att slippa slamrande skor och stolar som flyttas minskar stress och ökar trivsel.

Läs mer om Tessera Create Space

Create Space 1

Skapa det nordiska ljuset

Nya Tessera Struktur 2 ger dig möjlighet att skapa utrymmen som speglar nordisk natur, trä och ljus. Golvet kan läggas kvartsvänd, som förband eller monolitiskt, vilket gör att du kan skapa zoner, markera eller guida genom lokaler.

Läs mer om Tessera Struktur 2

3702-Korn-Tessera-Struktur

Njut av den exklusiva känslan

Tessera Perspective har en tätare yta som skapar en härlig komfort och ombonad miljö. Med andra ord, ett skönt golv med bra motstånd mot smuts.

Läs mer om Tessera Perspective

Tessera Perspective

Tips!
Mixa och matcha. Kombinera Tessera med Forbos andra golvlösningar.

Erik Ohrnegard | Key Account Manager