Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Skapa bättre inomhusmiljöer

Senaste inlägg

 • Flotex Skistar 5

  Golv som tål tuffa tag

  När snö, skrål och spill skapar utmaningar

  Golv som tål tuffa tag - när snö, skrål och spill skapar utmaningar

  Säsong ut och säsong in skaver tusentals pjäxor på golven i SkiStars inomhusmiljöer. Ändå lyckas de skapa en fräsch, avslappnad och trevlig miljö.

  Inägg #4 i vår serie om att skapa bättre inomhusmiljöer tittar vi in hos SkiStar Hundfjället i Sälen - en plats där snö, skrål och spill skapar utmaningar i en miljö som samtidigt ska vara ren, tyst och inbjudande.

 • Limfri installation av golv

  4 anledningar att lägga limfritt

  Bli limfri för bättre inomhusmiljö

  4 anledningar att lägga limfritt

  Inom alla sektorer har det skett en ökad efterfrågan på golvlösningar som kan installeras snabbt, med minimala störningar och stillestånd. Men varför är det så? Vi listar fyra starka anledningar till varför du ska bli limfri.

 • Cleaning linoleum

  Ytlig. Dryg. Och vacker.

  Marmoleum är nu ännu enklare att sköta

  Marmoleum är nu ännu enklare att sköta

  Med nya ytskiktet Topshield pro har Marmoleum blivit ännu tåligare, och ännu enklare att städa. Hör städexpert Martin Månsson berätta mer.

 • Tessera Perspective

  Väv in rätt känsla

  Upplevelser i textil

  Väv in rätt känsla

  Hotell-, restaurang-, butiks- och fastighetsägare skapar upplevelser. I inlägg #3 i serien om att skapa bättre inomhusmiljöer lyfter vi tanken på att väva in upplevelsen i hållbara golv. Textilgolvet skapar en hälsosam innemiljö. Rätt akustik, lägre ljudnivå minskar stress, skapar harmoni och ökar trivsel.

 • Modo Flotex

  Krävande miljöer

  När slitage, akustik och städbarhet är i fokus

  Krävande miljöer

  Har du golvutrymmen med mycket trafik? Behöver du tänka på slitage, akustik och städbarhet? Inägg #2 i vår serie om att skapa bättre inomhusmiljöer fokuserar på de mest krävande miljöerna, med Modo hockeys omklädningsrum som avstamp.

 • Stoppa smutsen

  Stoppa smutsen

  Första steget mot bättre inomhusmiljöer

  Stoppa smutsen

  Först ut i vår nya serie om hur man skapar bättre inomhusmiljöer handlar om smuts. Var kommer den ifrån och hur stoppar vi den?