Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Designtrender 2023

Designtrender 2023

Vi skapar moderna och relevanta golvdesign utefter kunskap om och förståelse för framtidens arkitektur.

Inspireras av 2023 års bygg- och designtrender

För att säkerställa en uppdaterad portfolio inom golvdesign behöver vi vara medvetna om nya trender och förändringar i byggmiljö.

Forbo Flooring Design Team tar årligen fram en rapport med trendöversikt baserad på intern forskning. Rapporten är en värdefull inspirationskälla som dessutom ger en tydlig bild av framtida marknadsbehov. Detta är högst behjälpligt och inspirerande vid framtagning av nya kollektioner.

Designtrender 2023

Tema för i år: "A World of Fluidity"

Då vi ständigt står inför globala utmaningar är smidighet en viktig egenskap. Att vara anpassningsbar välkomnar förändringar och förvandlingar men ger oss också insikten om att fakta och fiktion alltmer smälter samman. Vi behöver därför, på gräsrotsnivå, utforska ett mer flexibelt tankesätt med ambition om att uppnå nya höjder.

Samma flexibla tankesätt gör sig påmind inom arkitektur. Dialogen mellan arv, konst och samtida design formas och balanseras. Forntida byggnader restaureras och anpassas efter de senaste hållbarhetskraven. Detta i sig ger en förnyad syn på det förflutna, våra miljöer och vår påverkan på världen.

En inspirerande sammanfattning

Då den fullständiga trendrapporten består av en stor samling noggrant utvalda bilder, maffiga beskrivningar och gedigna produktreferenser har vi skapat en sammanfattning. I den berör vi de viktigaste trender som vi har identifierat för byggmiljön. Denna rapportsammanfattning är på engelska.


LÄS HELA SAMMANFATTNINGEN HÄR

Designtrender 2023 | chapter 2, Through the looking glass | Forbo Flooring Systems