Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webbinarium

Färgens påverkan på rummet

Forbo Flooring Systems kommer att vara värd för ett nytt webbinarium på tisdag den 6 april, där Karen Haller och Carola Seybold kommer att diskutera vikten av färg för att skapa effektiva färgscheman för bostäder och kommersiella utrymmen.

Webbinarium Färgpsykologi

Gratis webbinarium: Färgens betydelse för trivsamma interiörer

Det har gjorts ett oändligt antal studier om användningen
av färg och hur det påverkar rummet. Trots allt kan färger vara lika kraftfulla som ord och kan till och med påverka människors välbefinnande. Lyckligtvis finns det användbara verktyg och riktlinjer som kan stödja dig som designer eller arkitekt i din designprocess.

Gå med i vårt senaste webbinarium, modererat av Forbo Floorings chef för strategisk kommunikation, Willem Burmanje. I det här webbinariumet kommer Carola Seybold, chef för Global Key Account Management på PANTONE®, och Karen Haller, ledande global expert inom beteendefärg- och designpsykologi, att diskutera vikten av färgöverväganden i processen att skapa effektiva färgscheman för bostäder och kommersiella utrymmen.

Karen och Carola kommer att behandla ämnen som trendprognoser, yttre påverkan, personliga färgpreferenser, tillämpad färgpsykologi och människocentrerad design. Du är givetvis välkommen att ställa dina frågor under vår live Q&A i slutet av webbinariumet.

Datum: 6 april 2021
Tid: 16.00–17.00 CET

16.00: Välkommen + introduktion Carola Seybold
16.05: Presentation Carola Seybold
16.20: Intermezzo + introduktion Karen Haller
16.25: Presentation Karen Haller
16.40: Frågor och svar med Carola och Karen
17.00: Avslutande samtal

Pantone-färger

Om Carola Seybold

Carola Seybold är chef för Global Key Account Management på PANTONE®. Dess färgspråk stöder alla färgmedvetna industrier; textilier, kläder, skönhet, interiörer, arkitektonisk och industriell design, som omfattar över 10 000 färgstandarder i flera material inklusive tryck, textilier, plast, pigment och beläggningar.

Carola leder det globala teamet av Key Account Managers som stöder kunder över hela världen. Hennes huvudansvar är utveckling och implementering av viktiga kontoförsäljnings- och marknadsföringsstrategier och uppbyggnad av nya försäljningskanaler och territorier.

CAROLA PÅ LINKEDIN

Webbinarium – Carola Seybold

Om Karen Haller

Karen Haller, ledande global expert inom beteendefärg och designpsykologi, med fokus på varumärkesfärg, interiörer, hälso- och sjukvård och välbefinnande. Efter att ha studerat färg i över 20 år förstår hon hur färg påverkar oss och hur företag och designers kan använda den för att påverka positivt beteende.

Hon är den bästsäljande författaren till "The Little Book of Color" (översatt till 14 språk) och en bidragande författare till branschens lärobok "Color Design Theories and Applications".

KARENS BLOGG KAREN PÅ LINKEDIN

Webbinarium – Karen Haller