Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

habitat

Nya förbättrade Habitat och Habitat Modul’ Up är en kollektion av prisvärda, slitstarka plastgolv, smakfullt designade för att passa de flesta rum i hemmet. Golvet är mjukt, varmt och tyst vilket ger en komfortabel känsla, samtidigt som det är motståndskraftigt mot både repor och fläckar. Dessutom är golvet nu ännu lättare att lägga och sköta tack vare den minskade totalvikten. Habitat Modul’up installeras helt utan lim vilket sparar mycket tid och pengar. De dubbla bärarna ger utmärkt dimensionsstabilitet samt ger en helt återvinningsbar produkt även efter installation.

Produkter

Habitat 2022

  Broschyr

  Mönsterrapport

  Tekniska specifikationer

  Läggning & skötsel

  Om Habitat

  Prisvärda vinylgolv för bostäder

  Stryktålig lättviktare
  Nya uppdaterade Habitat har bantat ner sin totaltvikt rejält. Detta gör mattan lätt att hantera och lägga, utan att tumma på kvaliteten. Den är fortfarande lika slitstark, reptålig och med överlägsna intrycksvärden - möbelspår på golvet är ett minne blott.

  Tystast i klassen
  Både Habitat och Habitat Modul’up bidrar till en komfortabel känsla i rummet, och till att skapa bättre inomhusmiljöer, tack vare sin mjukhet och tysthet. Båda kollektionerna reducerar ljud med hela 20 dB - marknadens bästa värde för denna golvtyp.

  Skandinaviskt stilsäker
  Habitat är smakfullt designad för att passar alla rum - och den nordiska inredningstraditionen. Naturtroget präglade kakel- och stenimitationer för hallen? Varmt textilutseende i vardags- och sovrum? Snygga trämönster för att byta ut den slitna parketten? Habitat ger dig möjligheter och variation!

  Skapar bättre inomhusmiljöer
  Forbo Habitat-kollektionerna är helt fria från skadliga ftalater för en god inomhusmiljö. Dessutom innebär den minskade totalvikten en ännu bättre hållbarhetsprofil då mindre material används och går till spillo vid produktionen.

  Habitat 2022_363_small

  Referenser