Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Houten ecowoning Den Bosch

  • Eco woning Den Bosch
  • Eco woning Den Bosch
  • Eco woning Den Bosch
  • Eco woning Den Bosch
  • Eco woning Den Bosch

Duurzame chocoladevloer siert strakke woning
Een houten eco-woning aan de rand van Den Bosch werd onlangs fraai en duurzaam gerenoveerd door interieurontwerpster Heidi Willems van Pure Styling. De bewoners wilden graag een interieur met een warme, moderne uitstraling met comfort. Maar ook met bijzondere aandacht voor akoestiek en duurzaamheid.
Ze kozen op aanraden van Heidi onder andere voor een CO2-neutraal geproduceerde Marmoleum Cocoa vloer van Forbo Flooring (ook wel chocoladevloer genoemd), waarin de afvalschillen van de cacao industrie zijn geupcycled. De vloer, die eerder werd onderscheiden met zowel een Red Dot als een iF Design Award, is overal naadloos doorgelegd van woonkamer tot keuken tot toilet en ook in de slaapkamers. Alleen voor de badkamer is een andere vloer gekozen.

De bewoners zijn heel enthousiast over het ontwerp. “We hadden vanaf het begin een goed gevoel bij Heidi en hebben haar volledig de vrije hand gegeven. De muren zijn inmiddels gestuukt, geverfd en behangen. Daarna zijn de meubels gearriveerd en het ziet er precies zo uit als in het ontwerp beschreven staat. We zijn er superblij mee en weten niet hoe we Heidi hiervoor moeten bedanken, zo mooi is het geworden. Iedereen die ons paleisje komt bezoeken laten we vol trots het ontwerp zien en hoe het uiteindelijk geworden is. Iedereen vindt het resultaat geweldig en daar zijn we het roerend mee eens.”

Projectnaam Eco woning
Locatie Den Bosch
Interieurontwerper PURE Styling
Geïnstalleerd door Ben de Graaff Projekt B.V.
Fotograaf Heidi Willems

Documenten

  • Document