Izvēlēties valsti

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fontys University " De Rondom"

  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool
  • Fontys Hogeschool

The renovated building of Fontys Hogeschool De Rondom is ready for the future in which technology plays the leading role. An open, transparent and sustainable building where students, employees and the business community can meet. The new atrium forms the heart of the building. A large and light interior with many corridors and classrooms. The floors are connected to a network of stairs. The abundance of wood used in the atrium combines beautifully with the calm gray tone of Marmoleum Real. Not only has Marmoleum been chosen on the floor, but also on the walls along the stairs.

Projekta nosaukums Fontys Hogeschool
Adrese Eindhoven, Netherlands
Arhitekts Architecten EN|EN Co-architect: EGM Architecten
Interjers Studio Groen + Schild
Ieklāšana G&S Project B.V.
Fotogrāfs Michael van Oosten

Izmantotie grīdas segumi

Dokumenti

  • Document