Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

eternal
material

Az Eternal Material egy modern kollekciója a finom, elegáns megjelenést és érzetet keltő textile-,fém- és kőhatású dizájnoknak.

Minden Eternal padlózat tartalmaz egy 0.7 mm-es koptatóréteget, amely biztosítja a maximális kopásállóságot és a szép megjelenést hosszú távon.

Termékek

Eternal Material

Szűrési feltételek 0

  A kollekció

  A kollekció

  A termék felépítése
  Az Eternal egy nemszövött, teljes vastagságában impregnált üvegfátyolra épül, mely mérettartósságot biztosít és lehetővé teszi a „karcsúsított fejlesztés” megközelítést, ezzel egy fenntartható, tömör high-tech alapot alkot. A stabilitás mellett az optimalizált hengerelt hátoldal; az erős, de rugalmas réteg a könnyű installálás elősegítéséhez - ívelt felületen vagy akár nedves helyiségekben is - adja az Eternal PVC kitűnő minőségét. Az egyedülálló és innovatív dombornyomott koptató réteg maximális kopásállóságot és optimális megjelenést biztosít. A hátoldal legalább 50%-a újra felhasznált anyagot tartalmaz.

  Hitelesség
  Minden Eternal dizájn eredeti, melyet házon belüli dizájner csapatunk kreált, akik a legfrissebb trendeket klasszikus, kortárs illetve modern dizájnokra varázsolták. Ezek az ötletek igazából közel állnak az eredeti minták kifejezéséhez, mint pl. a fa és beton mintázatú padlózatok.

  PUR Pearl és PUR Wood Pearl
  Termékeink többségéhez a már bizonyítottan kiváló minőségű PUR Pearl védő lakkrétegű technikát alkalmazzuk. A lakkozási réteg alkalmazási technikája biztosítja a lakkréteget a dombornyomás felületén és a mélyebb rétegekben is. Így megelőzi a felszínen a szennyeződések összegyűlését, melyből adódik, hogy biztosítja az alacsony karbantartási költségeket.

  E kollekció újítása az a különleges PUR Wood dombornyomású 8 termék, amelyek a lehetséges legjobb teljesítményt myújtják a gyöngyházfényű fa erezetű dizájnokon. A matt dombornyomású lakk réteg biztosítja mind a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást mindpedig a kopásállóságot.

  Ftalátmentes
  A Forbo az Eternal kollekciókat is a legmagasabb környezetvédelmi sztenderdeknek megfelelően gyártja, a legkiválóbb minőségű nyersanyagok illetve az ellenőrzött újrahasznosított tartalmak felhasználásával. Mindezek mellett az Eternal kollekción belül minden termékünk ftalátmentes.

  Eternal collection

  Eternal digitális nyomtatás

  Eternal digitális nyomtatás

  A Forbo új Eternal kollekciója egy sorozat digitálisan nyomtatott dizájnt is tartalmaz, amely egy új dimenziót kínál színekben és mintákban egyaránt - mindemellett teljesen megfelel a teljesítmény előírásoknak.

  A tovább fejlesztett digitális nyomtatási technológiánk biztosította tervező csapatunkat, hogy szembeötlő látványt fejlesszenek, melyeket hagyományos nyomtatási technikákkal létrehozni nem lehetséges: finom szín átmenetek, melyek végig futnak a tekercs teljes mérete mentén, szivárvány színű hatás minta ismétlés nélkül 10 méter hosszúságon át, látványos geódák, polírozott drágakő minták, melyek elérhetőek egyedi méretezésben is.

  További információért kérjük látogasson el az alábbi oldalunkra digital print section

  Eternal Digital Print 44912 colourful geode

  Szegmensek

  Eternal bárhová

  A Forbo Eternal kollekciója egy kibővített sorozata az élethű fa, kő és absztrakt dizájnoknak, széles palettája a színeknek és a különleges, digitálisan nyomtatott mintázatoknak. Az Eternal design tekercses PVC megfelel minden funkcionális és gyakorlati követelménynek a különböző szegmensekben.

  Szabadidő & Vendéglátás
  Az Eternal a legnagyobb választékot felkínáló és egyben ihletet adó kollekció az absztrakct padlózati dizájnok világában is, amely a piacon napjainkban megtalálható.

  Idősgondozás
  Az Eternal padlózat kitűnő választás privát- és szociális helyiségekbe is, meghitt környezetet varázsol természetességével, mely otthonossá varázsol minden helyiséget.

  Kiskereskedelem
  Az üzleti helyiségek padlózati koncepciójához is számos választási lehetőséget kínál az Eternal kollekció, mellyel egy meglepően különleges környezetet teremthet.

  Oktatás
  Az oktatási környezet nem igényel különösebb karbantartást, az Eternal azonban egy strapabíró padlózat, mely tartósan szép marad hosszú távon.

  Egészségügy
  Az Eternal teljesíti a 3 kritériumot az egészségügyi padlózatokat illetően: higiénia biztosítása, baktériumok kontrollálása (megakadályozza a baktériumok szaporodását), könnyű tisztítás és karbantartás.

  Iroda
  Egy olyan irodai környezet kialakításához is megfelelő választás az Eternal kollekció, amelynek munkahelyi funkcionalitását erősíti az irodát körülvevő környezeti egyensúly.

  Eternal segments

  PUR Pearl védelem

  PUR Pearl védelem

  Termékeink többségéhez a már bizonyítottan kiváló minőségű PUR Pearl védő lakkrétegű technikát alkalmazzuk. A lakkozási réteg alkalmazási technikája biztosítja a lakkréteget a dombornyomás felületén és a mélyebb rétegekben is. Így megelőzi a felszínen a szennyeződések összegyűlését, melyből adódik, hogy biztosítja az alacsony karbantartási költségeket.

  Újítás az a 8 termék ebben a kollekcióban, amelyek egy speciális PUR Wood bevonatú dombornyomással készülnek, így a lehetséges legjobb minőséget nyújtva a gyöngyházfényű fa erezetű mintázatoknak. A matt dombornyomású lakkréteg biztosítja mind a vegyi anyagokkal való ellenállást mindpedig a kopásállóságot.

  PUR Pearl

  Környezet

  Creating better environments

  • Az általános célú PVC padlózataink megközelítőleg 50% újrahasznosított anyagot tartalmaznak a hordozórétegben és 100%-ban ftalátmentesek.

  • Minden PVC-t Európában gyártunk, ahol a legmagasabb REACH sztenderd követelményeinek felelnek meg a vegyi tartalomra vonatkozóan.

  • A villanyáram 100%-a megújuló energia forrásból származik. A PVC gyártósorunk egy hatékony környezeti menedzsment rendszer része, megszerezve így az ISO 14001 tanúsítványt.

  • Intelligens anyag szerkezeteket és tartós bevonatokat használunk PVC termékeinken. A mikro dombornyomású technológia csökkenti a vegyi tisztítás szükségességét és növeli a padlózat élettartamát.

  Creating better environments

  Tisztítás & karbantartás

  Tisztítás & karbantartás

  Forbo FloorCare módszer
  A Forbo PVC kollekcióit könnyű tisztítani és karbantartani, a sima és tartós PUR bevonatolt felületének köszönhetően .

  Tudjon meg többet a karbantartásról & tisztításról Eternal Floorcare method

  Floorcare method

  Installáció

  Installáció

  Az Eternal padlózat megfelelő installálása különlegesen fontos a problémamentes és tartós élettartamhoz.

  Letölthető installálási leírás Project Vinyl Installation Manual

  Project vinyl installation.