Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

forte

A Forte a mi prémium tűfilc padlókínálatunk, amely a maximális komfortérzetet biztosítja, amely kb. 750 g / m². A rendkívül sűrű textúra, több mint 3 millió tűs lyukkal / m2, garantálja a vonzó kinézetet és a kopásálló teljesítmény kombinációját a rendkívül népszerű területeken. A Needlefelt Forte 24 vonzó egyedi színben kapható.

A Forbo tűfilc Forte 100% poliamid szálas anyagból készült, kiváló minőségű, durva textilszálas, kb. 750 g / m² szálsúllyal.

Termékek

Forte

Szűrési feltételek 0

  A Needlefelt

  Hard wearing performance

  A Forbo tűfilc padló magas színvonala több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik e kemény padlóburkolatok gyártásában és szállításában. Csak olyan kiváló minőségű rostokkal dolgozunk, amelyek külön védelmet nyújtanak a szennyeződéstől, ami egyszerűsíti a napi takarítás feladatait.

  Rendkívül robusztus
  Minden tűfilc padlónk a maximális, kemény viseletet biztosítja, amelyet rendkívül robusztus (33-as osztály) osztályba sorolnak az EN 1470 szabványnak megfelelően. A Forbo tűfilc rendelkezik a GUT jóváhagyási pecséttel, amelyet a Német Szőnyegkutató Intézet "Szennyezőanyaggal bevizsgált textil padlóburkolatokhoz" kapta.

  Kiváló minőségű rostok
  Kiváló minőségű poliamid szálakat és teljes latex impregnációt használunk minden tűfilcszőnyegünk számára. Ezeket a szálakat úgy tervezték, hogy extra védelmet nyújtsanak a szennyeződéstől. Ez egyszerűsíti a napi takarítás feladatait, miközben segít a megfelelő "gondozott" megjelenés fenntartásában.

  Zajcsökkentés
  A Forbo Needlefelt 20 dB és 22 dB közötti gyalogos zajszintet jelent, ami a környezeti zaj csökkentését teszi lehetővé, így olyan helyeken alkalmazható, ahol nyugodt légkört és minimális zajt szeretnének, például irodák esetében.

  Görgős szék ellenállás
  A tűfilc sokkal inkább ideális, mint a hagyományos szőnyeg, olyan helyeken, ahol görgős székeket használnak.

  Padlófűtéshez
  A tűfilc kiválóan alkalmas a padlófűtéses helyiségek használatához, köszönhetően kiváló hőátadási tulajdonságainak.

  Hard-wearing needlefelt flooring

  Technikai tájékoztató

  Needlefelt Technical Specifications

  Tisztítás és karbantartás

  Forbo FloorCare method needlefelt

  3 design qualities

  Forte | Markant | Akzent | Showtime

  A Forbo tűfilc termékcsalád 3 különböző méretben érhető el: 750 g / m2 szálkeverék (Forte & Showtime), 600 g / m2 (Markant) és 500 g / m2 (Akzent).

  A Showtime-val új és rugalmas padlóburkoló koncepciót kínálunk, amely izgalmas nyomtatott mintákat és egyedi színeket kínál, és lehetővé teszi a kiválasztott design újraszínezését.

  Brosúrák

  Needlefelt brosúrák

  További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Needlefelt brosúrák

  Needlefelt brochure