Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

forte
graphic rice

A textil megjelenés és finom nyomtatott árnyalatai Forte Graphic Rice és egy ** megfelelő színező tartomány ** harmonikusan és véletlenül keverednek a belsőépítészeti tervekbe.

A tűfilc szőnyegek gyakran költséghatékony alternatívát kínálnak a hagyományos szőnyegekhez, erősen használt területeken, amelyek gyakorlati és tartós textil padlóburkolatot igényelnek. A Forbo kiváló minőségű poliamid szálakat és teljes latex impregnált alkalmaz minden tűfilc szőnyegéhez.

Termékek

Forte Graphic Rice

Szűrési feltételek 0

  About Needlefelt

  Hard wearing performance

  A Forbo Needlefelt magas minősége több mint 40 év tapasztalatában rejlik. Mi csak magas minőségű rost designokkal dolgozunk annak érdekében, hogy extra védelmet nyújtsunk szennyeződések és kosz ellen, ami egyeszerübbé teszi a mindennapos takarítást.

  3 minőség
  A Forbo Needlefelt elérhető: 750 g/m2 rost súly, 600 g/m2 és 500 g/m2, úgy tervezve, hogy találkozzanak különböző követelményekkel. A Showtime-al mi egy új és rugalmas padlózati koncepciót kínálunk, mely izgalmas nyomtatási designokat és uni színeket jelenít meg, annak a lehetőségével, hogy újraszínezze a kiválasztott designját.

  Nagyon erős
  Minden Needlefelt padlónk maximális, nagy teherbírású teljesítményt kínál, mely a nagyon erős (Class 33 ) kategóriába tartozik összhangban az EN1470. A Forbo needlefeltje rendelkezik a GUT jóváhagyás pecsétjével, melyet a Német Szőnyegkutató Intézet bocsátott ki a padlóburkolatok szennyezőanyag elleni tesztelésére.

  Magas minőségű rostok
  Mi magas minőségű poliamid rostokat és teljes latex impregnálót használunk minden needlefelt szőnyegünkhöz. Ezek a rostok arra vannak tervezve, hogy extra védelmet nyújtsanak a szennyeződések és a kosz ellen. Ez egyszerűbbé teszi a mindennapos takarítás feladatát.

  Zaj csökkentés
  A Forbo Needlefelt a gyalogos zaj szintet 20db és 22db között méri ami csökkenti a környező zajokat, mely tökéletes olyan helyek használatához, ahol nyugodt légkörre és minimális zajforrásra van szükség.

  Görgős szék ellenállás
  Needlefelt padlóburkolatok sokkal inkább alkalmasak görgősszék használatához, mint a hagyományos szőnyegek.

  Alkalmas padlófűtéshez
  Needlefelt szőnyegek kivallóan alkalmasak olyan szobák használatához ahol padlófűtés van, köszönve ezt a kivalló hő- penetrációs képességének.

  Hard-wearing needlefelt flooring

  Technikai tájékoztató

  Needlefelt Technical Specifications

  Tisztítás és karbantartás

  Forbo FloorCare method needlefelt

  3 design qualities

  Forte | Markant | Akzent | Showtime

  A Forbo tűfilc termékcsalád 3 különböző méretben érhető el: 750 g / m2 szálkeverék (Forte & Showtime), 600 g / m2 (Markant) és 500 g / m2 (Akzent).

  A Showtime-al új és rugalmas padlóburkoló koncepciót kínálunk, amely izgalmas nyomtatott mintákat és egyedi színeket kínál, és lehetővé teszi a kiválasztott design újraszínezését.

  Brosúrák

  Needlefelt brosúrák

  További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Needlefelt brosúrák

  Needlefelt brochure