Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Needlefelt

Forte Graphic Reef

A Grafikus Reef egy szitanyomtatási technikával jön létre, amelyet Forte minőségünkben alkalmazunk. A dizájn színkontrasztokkal rendelkezik, amelyek azonban teljes összhangban állnak egymással. A vonzó színárnyalatok széles választéka osztozik a különböző szürke háttércsúcsok közös elemein.

Forte Graphic Reef
  • 97011
    Forte Graphic Reef

    Forte Graphic Reef

    A Forte Graphic Reef textil megjelenése, amelyet a nyomtatott design fokozza, és a színezés harmonikusan és véletlenül keveredik minden belső design tervbe.

    A tűfilc szőnyegek gyakran költséghatékony alternatívát kínálnak a hagyományos szőnyegekhez, erősen használt területeken, amelyek gyakorlati és tartós textil padlóburkolatot igényelnek. A Forbo kiváló minőségű poliamid szálakat és teljes latex impregnált alkalmaz minden tűfilc szőnyegéhez.

Tűfilc

Strapabíró teljesítmény

A Forbo tűfilc padló magas színvonala több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik e kemény padlóburkolatok gyártásában és szállításában. Csak olyan kiváló minőségű rostokkal dolgozunk, amelyek külön védelmet nyújtanak a szennyeződéstől, ami egyszerűsíti a napi takarítás feladatait.

Rendkívül robusztus
Minden tűfilc padlónk a maximális, kemény viseletet biztosítja, amelyet rendkívül robusztus (33-as osztály) osztályba sorolnak az EN 1470 szabványnak megfelelően. A Forbo tűfilc rendelkezik a GUT jóváhagyási pecséttel, amelyet a Német Szőnyegkutató Intézet "Szennyezőanyaggal bevizsgált textil padlóburkolatokhoz" kapta.

Kiváló minőségű rostok
Kiváló minőségű poliamid szálakat és teljes latex impregnációt használunk minden tűfilcszőnyegünk számára. Ezeket a szálakat úgy tervezték, hogy extra védelmet nyújtsanak a szennyeződéstől. Ez egyszerűsíti a napi takarítás feladatait, miközben segít a megfelelő ""gondozott"" megjelenés fenntartásában.

Zajcsökkentés
A Forbo Needlefelt 20 dB és 22 dB közötti gyalogos zajszintet jelent, ami a környezeti zaj csökkentését teszi lehetővé, így olyan helyeken alkalmazható, ahol nyugodt légkört és minimális zajt szeretnének, például irodák esetében.

Görgős szék ellenállás
A tűfilc sokkal inkább ideális, mint a hagyományos szőnyeg, olyan helyeken, ahol görgős székeket használnak.

Padlófűtéshez
A tűfilc kiválóan alkalmas a padlófűtéses helyiségek használatához, köszönhetően kiváló hőátadási tulajdonságainak.

Hard-wearing needlefelt flooring

3 design qualities

Forte | Markant | Akzent | Showtime

A Forbo tűfilc termékcsalád 3 különböző méretben érhető el: 750 g / m2 szálkeverék (Forte & Showtime), 600 g / m2 (Markant) és 500 g / m2 (Akzent).

A Showtime-al új és rugalmas padlóburkoló koncepciót kínálunk, amely izgalmas nyomtatott mintákat és egyedi színeket kínál, és lehetővé teszi a kiválasztott design újraszínezését.

Brosúrák

Needlefelt brosúrák

További információkért kérjük töltse le brosúránkat itt Needlefelt Brochure

Needlefelt brochure

Tisztítás és karbantartás

Forbo FloorCare method needlefelt

Technikai tájékoztató

Needlefelt Technical Specifications