Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
click

A Marmoleum Click panelek nagyon tartósak és egyszerűen kezelhetők. A sima felület könnyen tisztítható, míg gyönyörű színei nem fognak elhalványulni az idő múlásával sem. A Marmoleum Click 23 színben és 3 méretben érhető el, amely nagyszerű design lehetőségeket kínál a saját egyedi padló kialakításához.

A Marmoleum Click segíti az asztmás allergiával és hasonló rendellenességekkel küzdő emberek életét. Nem csak antisztatikus (ezért könnyen pormentes), de bizonyított bakteriosztatikus tulajdonsága is gátolja a mikroorganizmusok keletkezését.

Termékek

Marmoleum Click

Szűrési feltételek 0

  Technikai tájékoztató

  Marmoleum Click technical specifications

  Tisztítás és karbantartás

  Marmoleum Click tisztítás és karbantartás

  A Forbo Marmoleum padlók egyszerűen tisztíthatók és karbantarthatók, köszönhetően a Topshield pro innovatív és tartós gyárilag kialakított felületének, amelyet nem szabad eltávolítani.

  Töltse le itt Marmoleum cleaning & maintenance instructions

  Marmoleum floorcare

  A Marmoleum Click

  Egy természetes klikk

  Konstrukció
  Minden Marmoleum Click linóleum lap hordozó anyaga HDF ( vízelvonással készült Magas Sűrűségű Szálakból), erre kerül a 2,5 mm vastagságú linóleum fedőréteg és a hangcsillapító alsó ellenhúzó parafaréteg.

  Rendkívüli dizájn lehetőség
  A Forbo Marmoleum Click család 23 színből álló palettája a nyugtató semleges színektől kezdve az élénk, világos színekig kiterjed. 3 méretben gyártódik: 90x30, illetve 60x 30 cm hosszúkás lapok, és a 30x 30 négyzet alakú lapok. A Click termékcsalád segít, hogy könnyen kifejezhesse egyéniségét. Személyre szabott, egyedi padlókat alkothat, kreativitásának semmi sem szab határt.

  Antisztatikus és antiallergén
  Természetes összetevőinek köszönhetően a Marmoleum Click burkolat kedvező választás lehet Ön illetve a környezete számára is. Egészségesebb életkörülményt biztosít az asztmás és allergiás betegeknek. Antisztatikus tulajdonsága révén távoltartja a pórt, szennyeződéseket és hozzájárul a kellemes beltéri környezet és jó minőségű levegő megteremtéséhez. Ezenkívül bizonyított bakteriosztatikus tulajdonságából adódóan a Marmoleum Click meggátolja a kártékony mikroorganizmusok tenyészetét.

  Természetes összetevők
  A szinte korlátlanul rendelkezésre álló és megújuló természetes anyagokból-parafaőrlemény, faliszt, lenmagolaj, parafagyanta, mészkő és természetes színezékek-gyártott linóleumpadlók a melegburkolatok természetes hatását adja, és egyike a legkönnyebben fenntartható burkolatoknak.

  Kényelem és tapintás
  Természetes alapanyagainak köszönhetően A Marmoleum Click gyorsan átveszi a szoba hőmérsékletét, kellemes tapintást biztosítva hidegben és melegben is. Padlófűtéshez is alkalmas. Kellemes tapintást és kényelmet biztosít a lábnak, ideális rajta járni, illetve játszani.

  17dB hangcsillapító hatás
  17 dB-es hangelnyelő tulajdonságának köszönhetően a Marmoleum Click csendes burkolatnak számít. Hangcsillapító hatása akár 21 dB-re alakítható, amennyiben Forbo speciális hab aljzatot tesznek alája. Így a hangszín minimálisra csökkenthető.

  Marmoleum Click linoleum tiles

  Floor designs

  Marmoleum Click rácsok és padlótervezés

  A 23 színben és 3 méretben elérhető Click kollekció lehetőséget ad a személyreszabott terek kialakítására, amelyek egyedivé varázsolja otthonát és környezetét. Megalkottunk számos rács-mintát, melyek segítségével megtervezheti saját padlózatát. Látogasson el a Marmoleum Click grids overview page oldalra.

  Most játszhat a színekkel, árnyalatokkal és kialakíthatja egyedi kombinációját. Click here to visit the Forbo FloorVisualizer

  Marmoleum Click FloorVisualizer

  Brosúrák

  Marmoleum Click brochure

  NCS & LRV

  Marmoleum Click NCS & LRV

  Download here the Marmoleum Click NCS & LRV document

  "LRV
  Az építészetben, a Light Reflectance Value (LRV)=Visszatükröződési Érték, a látható és használható fény százalékos mérése, mely visszatükröződik a felületről megvilágításkor. A LRV-t érdemes figyelembe venni szín választáskor. Egy szín hozzávetőleges LRV értéke mutatja a fény láthatóságát, melyet a szín visszatükröz. A fekete fényvisszaverődési értéke 0% és elnyeli az összes fényt. A fehér szín fényvisszaverődési értéke 100%, így az épületeket világosan és hűvösen tartja. Ezek az értékek összeköthetőek a villanyáram használatának mértékével, ahol a világosabb színeknek kevesebb világításra van szükségük, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo termék hordoz egy fényvisszaverődési értéket, mely megtalálható a kollekciót tartalmazó oldalon a termék leírásában.

  NCS
  A NCS szín kódolás leírja bármely anyag pontos színét. A numerikus szín kódokkal, az ún. NCS Jelzésrendszerrel úgymint pl. NCS S 1080-Y70R, bármely szín precízen definiálható. A NCS 1950 szabványosított színt definiál és minden tizedik színe a színtérnek reprezentálja az egész színteret. Minden jelölőszín minta vizuálisan ugyanaz bármelyik másik színmintához képest ugyanazon jelzésrendszeren belül akár egy szabványosított, akár az 1950 szín valamelyikéről van szó. Így könnyebben találhat megfelelő színű padlózatot a környezetben lévő más elemek szín tónusaihoz.

  A NCS kódok tovább lettek fejlesztve azért, hogy azonosíhatóak legyenek a szín értékek, azaz azok intenzitása és árnyalata. A NCS mérési rendszer használatával a színek és a szín csoportok azonosíthatóak és passzinthatóak. Így a szín koordináták különböző aspektusai determintálhatóak. Minden Forbo termék hordoz egy NCS kódot, mely a kollekció oldalain található.
  "

  Marmoleum Click NCS & LRV

  Szegélyek

  Marmoleum Click Szegély

  A Marmoleum Click lapokat a faltól szabadon kell lerakni. A rés eltakarására 2 típusú szegély áll rendelkezésre: MF Click szegélyléc és MP Click szegélyszalag.

  Marmoleum MF Click szegélyléc:
  Azonos a linóleum eredeti felületével. Könnyen illeszthető ragasztó, vagy akár csavarozás segítségével. Minden léc 2,4 m hosszú. 4 db/ doboz

  Marmoleum MP szegélyszalag:
  2,3 cm szélességű marmoleum csík egy alsó szalagrétegen. Minden szalag 2,4 m hosszú. Kiszerelés: 4 db/ doboz.

  Mindkét szegély raktáron található minden Marmoleum Click színben.

  Marmoleum Click skirting & strip

  Installáció

  Marmoleum Click installácio
  Kiszerelés
  • Marmoleum Click 30 x 30 cm négyzet-egy dobozban 7 db-kb. 0,63 nm
  • Marmoleum Click 60 x 30 cm lapok- egy dobozban 7 db.- kb. 1,26 nm
  • Marmoleum Click 90 x 30 cm lapok-egy dobozban 7 db.-kb. 1,89 nm"

  Marmoleum Click Installation

  Hivatkozások