Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
terrazzo

A Flotex Sottsass Terrazzo szellemes "csavar" a hagyományos olasz Terrazzo koncepcióra (egy öntött betonpadló, amely száraz és polírozott kőből, márványból vagy üvegből készült, jellegzetes és szabálytalan mintázattal). Közelebbről szemügyre véve a dizájnban szereplő "részecskék" szakadt papírdarabokra emlékeztetnek - mindegyik saját történettel rendelkezik - összegyűrt szerelmes levél vagy csak egy számla? - az egyénnek kell eldöntenie és létrehoznia saját elbeszélését.

Termékek

Flotex Terrazzo

Környezet

Fenntartható és tartós padlóburkolat

Zöld energia
A Forbo Flotex gyártási műveletei Nagy-Britanniában és Franciaországban magas színvonalú padlóburkolatot biztosítanak, zöld energia felhasználásával és minimális hulladékárammal, melyek mindegyike újra van hasznosítva a padlókban.

Víz alapú
A Flotex nylon 6.6 szálakkal készül. Minden olyan szerszám és festék, amely a Flotex minták létrehozására szolgál, víz alapú. Nincsenek további kémiai folyamatok, kivéve a magas hőmérsékletű gőzkezelést a színek biztosításához.

Újrahasznosított tartalom
A Flotex más Forbo termelési helyiségek hulladékáramát veszi igénybe, hogy a padlóburkolat hátlapjává alakuljon. A Flotex újrahasznosított tartalma a háttértartalom legfeljebb 67% -a.

Rendkívül tartós
A Flotex használatának nagy előnye a padlóburkolat szélsőséges teljesítménye, és a termék élettartama meghaladja a hétköznapi textilekét 6-os tényezővel.

Egyszerű tisztítás és karbantartás
A Flotex tisztítható vízzel és egyszerű tisztítószerrel. A legtöbb festéshez egyszerű háztartási szappan elegendő a termék tisztításához, míg más tisztítószerek tisztítják a tintát, az olajat és a súlyosabb foltokat. Használat után a Flotex visszavezethető a gyártási folyamatba.

Flotex the sustainable floor

Installáció és padlóápolás

Flotex cleaning & maintenance instructions

Allergia UK & Sanitized®

Allergia UK & Sanitized® kezelés

Allergia UK
A Flotex az Allergy UK által jóváhagyott, mivel bizonyítottan pozitív hatással van az allergiás betegek életére. Lehetősége van az allergének csapdázására, majd biztonságosan felszabadíthatja őket az általános tisztítóeszközökre. Tisztításkor a Flotex kétszer annyi allergént bocsát ki, mint a hagyományos szőnyegek tisztítása. A károsabb allergéneket eltávolítják, így kényelmesebb környezetet teremtenek az asztmában és allergiában szenvedők számára.

Sanitized®
A Flotex-et Sanitized®-vel kezelik, amely elnyomja a házi poratka (Dermatophagoides pteronyssinus) növekedését - még olyan helyeken is, ahol nehéz a porszívózás. Független vizsgálatok kimutatták, hogy a Flotex és a Sanitized® mintájára bevezetett poratka alapú népesség átlagosan 86% -kal csökken 8 hét alatt."

Flotex Sanitized and Allergy UK

Technikai tájékoztató

Flotex Technical Specifications

Kapcsolódó márkák