Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
kasuri

A Flotex Sottsass Kazuri ihletet nyer a hagyományos ** japán szőtt textil technikából **, melyet a névadó anyag létrehozására használtak. Christopher Redfern a digitális képpontot használja a mai és a hagyományos referenciák fúziójában.

Termékek

Flotex Kasuri

Szűrési feltételek 0

  Környezet

  Fenntartható és tartós padlóburkolat

  Zöld energia
  A Forbo Flotex gyártási műveletei Nagy-Britanniában és Franciaországban magas színvonalú padlóburkolatot biztosítanak, zöld energia felhasználásával és minimális hulladékárammal, melyek mindegyike újra van hasznosítva a padlókban.

  Víz alapú
  A Flotex nylon 6.6 szálakkal készül. Minden olyan szerszám és festék, amely a Flotex minták létrehozására szolgál, víz alapú. Nincsenek további kémiai folyamatok, kivéve a magas hőmérsékletű gőzkezelést a színek biztosításához.

  Újrahasznosított tartalom
  A Flotex más Forbo termelési helyiségek hulladékáramát veszi igénybe, hogy a padlóburkolat hátlapjává alakuljon. A Flotex újrahasznosított tartalma a háttértartalom legfeljebb 67% -a.

  Rendkívül tartós
  A Flotex használatának nagy előnye a padlóburkolat szélsőséges teljesítménye, és a termék élettartama meghaladja a hétköznapi textilekét 6-os tényezővel.

  Egyszerű tisztítás és karbantartás
  A Flotex tisztítható vízzel és egyszerű tisztítószerrel. A legtöbb festéshez egyszerű háztartási szappan elegendő a termék tisztításához, míg más tisztítószerek tisztítják a tintát, az olajat és a súlyosabb foltokat. Használat után a Flotex visszavezethető a gyártási folyamatba.

  Flotex the sustainable floor

  Installáció és padlóápolás

  Flotex cleaning & maintenance instructions

  Allergia UK & Sanitized®

  Allergia UK & Sanitized® kezelés

  Allergia UK
  A Flotex az Allergy UK által jóváhagyott, mivel bizonyítottan pozitív hatással van az allergiás betegek életére. Lehetősége van az allergének csapdázására, majd biztonságosan felszabadíthatja őket az általános tisztítóeszközökre. Tisztításkor a Flotex kétszer annyi allergént bocsát ki, mint a hagyományos szőnyegek tisztítása. A károsabb allergéneket eltávolítják, így kényelmesebb környezetet teremtenek az asztmában és allergiában szenvedők számára.

  Sanitized®
  A Flotex-et Sanitized®-vel kezelik, amely elnyomja a házi poratka (Dermatophagoides pteronyssinus) növekedését - még olyan helyeken is, ahol nehéz a porszívózás. Független vizsgálatok kimutatták, hogy a Flotex és a Sanitized® mintájára bevezetett poratka alapú népesség átlagosan 86% -kal csökken 8 hét alatt."

  Flotex Sanitized and Allergy UK

  Technikai tájékoztató

  Flotex Technical Specifications