Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
cirrus

A Flotex Cirrus dizájn ideális *nagyszabású létesítmények** létrehozásához, illetve az illetsztési módszerek széles választéka további rugalmasságot nyújt a különleges környezet kialakításához.

Amikor a Stratus dizájnnal kombinálva installáljuk, összehangolt szín kreációt alkothatunk.

A Flotex Cirrus elérhető tekercses és modul formátumokban. Installálható mozaik- és téglaszerűen, illetve egy- vagy félig elfordított irányú mintázattal faltól falig.

Termékek

Flotex Cirrus

Szűrési feltételek 0

  Tisztítás & karbantartás

  Hosszan tartó tisztaság

  A könnyen tisztíthatósága is mutatja az egyedülálló minőségét a Flotexnek. Amennyiben az előírtak szerint történik a tisztítása, a Flotex túlszárnyalja bármelyik szőnyeget tisztán tartásban. A sima, egyenes 6.6 típusú nejlonnak köszönhetően a szennyeződés könnyen eltávolítható rendszeres porszívózással. Száraz szennyeződés nem tapad meg a hurkokban, sem a szélekben, illetve a porszívó eléri a szálak alját, ami azt jelenti, hogy minden szennyeződés eltávolítható. A vinyl alapnak és a 6.6 típusú nejlon felületnek köszönhetően tisztítható csupán vízzel és tisztítószerrel, egyszerűen kimosható bármilyen folt. Gőzzel tisztítás vagy mechanickai tisztító módszerek is alkalmazhatóak. A Flotex egy valóban mosható szőnyeg, hamar szárad és hosszú távon tiszta marad.

  Flotex cleaner for longer

  Fenntartható & Tartós

  Egy fenntartható kollekció

  A Forbo a Flotex-et zöld árammal és minimális újrahasznosított hulladék anyaggal gyártja - Nagy-Britanniában és Franciaországban -, így is biztosítva egy kiváló minőségű termék létrehozását. A Flotex 6.6 rostanyag tartalmú nejlonból, a Flotex dizájnok pedig víz alapú tintával készülnek. Nincsenek plusz vegyi folyamatok, csupán a magas hőmérsékleten történő gőzkezelés a színek élénkségének biztosításához. Hulladék kiömlés nem fordul elő.

  A Flotex hulladékanyagát a Forbo más gyártósorain alakítják át a termékek hátlapjához. A Flotex hátlapja akár 67% újrahasznosított anyagot is tartalmaz. Az igazi előnye a Flotex termékeknek extrém teljesítményük: az élettartamuk hatszorosa az átlag textilburkolaténak. Tisztítása egyszerűen vízzel és tisztítószerrel történik. A legtöbb szennyeződéshez háztartási szappan is elég, de más tisztítószer eltávolítja a tintát, olajat vagy egyéb foltokat. Használat után a termék újrahasznosításra vissza kerül a gyártási folyamatba.

  Flotex

  Allergy UK & Sanitized®

  Flotex is Allergy UK approved

  Allergy UK
  A Flotex elismert termék az Allergi UK által is, mivel bizonyítottan pozitív hatással van az allergiás betegségekben szenvedőknek. Képes az allergéneket megállítani és biztonságosan eltávolítani őket standard tisztítási eszközökkel. Tisztításkor, a Flotex kétszer annyi allergént távolít el a hagyományos szőnyegekhez képest. Több káros allergén eltávolítását követően egy sokkal komfortosabb, egészségesebb környezet alakítható ki az asztmában és allergiás betegségben szenvedőknek.

  Sanitized®
  A Flotex, Sanitized® védő bevonattal kezelt termék, amely elnyomja a házi poratka populációjának növekedését (dermatophagoides pteronyssinus) még azokban a helyiségekben is, ahol porszívóval nehéz az eltávolításuk. Független tesztek kimutatták, hogy egy Flotex Sanitized® minta a poratka populációját átlagban 86%-kal csökkentette kb. 8 hét után

  High-Tech Textile

  Flotex installáció

  Flotex

  Brosúra

  Töltse le Flotex brosúránkat

  Innen töltheő le brosúránk Flotex brochure

  Flotex Brochure

  Kollekció

  Flotex Linear

  A Flotex Linear széles választékát kínálja mind a klasszikus mindpedig a kortárs lineáris dizájnoknak. Elérhetőek modul illetve tekercses formátumokban. Különlegesen mutatnak keverve más mintázatokkal is. Íme az 5 féle kollekció: Integrity², Complexity, Stratus, Cirrus és Pinstripe.

  A Flotex Linear kollekció összehangolt színeket tartalmaz bizonyos kollekciók között, így kombinálásukkal különleges környezetet hozhat létre: különösen az Integrity² & Complexity és a Stratus & Cirrus keverékeivel.

  A különféle tekercses és modul variációk még több kombinálási lehetőséget kínálnak.

  Flotex linear stratus and cirrus combined

  Szennyeződési besorolás

  Szennyeződési besorolás

  Azokban a helyiségekben, ahol a bejárati padlózat minősége nem megfelelő akár a forgalomhoz, akár a szennyeződés típusához képest, a piszok és nedvesség könnyen bejut az épületbe.

  Szennytakaró
  A Flotex képes "elrejteni" a szennyeződéseket kisebb-nagyobb mértékben, függően a színektől és a mintázattól. Objektív vizsgálati módszerek alkalmazásával, minden egyes Flotex dizájnt minősítünk az "általános" szennyeződés takarási képességét illetően. E tesztek eredménye egy szennyezettségi besorolás, melyet a termék mellett egy referencia számmal jelölünk.

  Flotex

  Technikai tájékoztató

  Letölthető dokumentumok

  A Forbo számos promóciós és technikai dokumentummal rendelkezik minden termékét illetően. A dokumentumok elérhetőek a termék választás oldalon, ahonnan a kiválasztott technikai tájékoztatók letölthetőek. Download center

  Technical Specification

  Kapcsolódó márkák