Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata

ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata

Technológiája védelmében. A Colorex egy fejlett technológiájú padlózati rendszer, amely megakadályozza a járás és a ruhák érintkezése által keletkezett feltöltődést, így ennek következtében nincs kisülés. Ezért az erre érzékeny helyiségekben, mint pl. a tisztaszobák, a műtők és az elektronikai ipar területein javasolt a használata.

A Colorex nemcsak egy fejlett technológiai megoldás, hanem esztétikailag is tetszetős, kiemelve bármely kereskedelmi helyiséget az iparitól az oktatási intézményekig.

 • ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata
 • ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata
 • ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata
 • ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata
 • Colorex SD 150204 semicon
  Colorex EC

  Colorex EC

  Colorex EC ideális laboratóriumok, IT-szobák és tiszta szobák** számára. A Colorex EC megfelel a legszigorúbb követelményeknek a részecske kibocsátás viselkedéséhez, segítve ezzel a szennyeződés veszélyének csökkentését.

 • Colorex SD 150201 everest
  Colorex SD

  Colorex SD

  A Colorex kollekció vezetőképes és statikus disszipatív nagy sűrűség dimentional stabil csempe prémium márkájú.

 • Colorex SD 150207 quartz
  Colorex Plus

  Colorex Plus

  Colorex Plus is a high performance floor covering system consisting of adhesive free tiles for all applications areas where expensive sub floor preparation or downtime is an issue. Colorex Plus can be installed without disruption of activities and it can be used immediately after installation, even by fork lift trucks. Colorex Plus is available as electrostatic conductive (EC) option, a basic option and a slip resistant option (R10).

Kollekció

The Colorex system

Itt választhatja ki az alkalmazásában leginkább megfelelő vezetési szintet. A Colorex mindenütt használható. Beépíthető közvetlenül a betonra való ragasztással, mint egy emelt padlólap tetején vagy egy laza fekvő rendszerben. Valamennyi változat két vezetőképességi szinten van: az EC Highperformance és az SD Performance. A laza fekvésű változatnak továbbá antisztatikus (Basic plus) és csúszásgátló (R11 plusz) verziója van a csúcstechnológiás megoldások teljesítéséhez.

Nagy teljesítményű
A Colorex EC és a Colorex EC Plus statikus töltetek egyszerűen átáramolnak az apró, vezetőképes erek sűrű hálózatán keresztül a csempe teljes vastagságában. Ezeket a vezető ragasztóanyaggal összegyűjtik, és a copperstripen keresztül biztonságosan földre bocsátják. Ez egy teljesen természetes rendszer, amely nem igényel illékony, kémiai antisztatikus adalékanyagokat a vezetőképesség támogatására. A vezetőképesség teljesen független a levegő nedvességétől.

Teljesítmény
A Colorex SD lehetővé teszi a biztonságos elektrosztatikus kisülést a csempe teljes vastagságán. A vezetőképes bevonat apró fekete vénák sűrű hálózata.

Alapértelmezett
A Colorex Basic plus egy laza, padlólemezes rendszer, a Colorex felülettel korlátozott vezetőképességgel. Ez a tartomány biztosítja a Colorex minden előnyét, mint a nagy sűrűségű, könnyű javítás és a festék ellenállása egy nagy teherbírású, laza csempe javára.

A Colorex 7 bizonyossága:
ESD padlóburkolatok, Cleanrooms és Pharma, színházak, ipar vagy adatközpont, Colorex a megfelelő padló a megfelelő megoldásokkal; Especialliy erre a célra. Ajánlunk:

1. Teljes egyezés, és meghaladja az ESD és a tiszta terek szabványait
2. Élettartam vezetőképesség garancia
3. A legmagasabb higiéniai tulajdonságok, a nagy sűrűség és a hűvösség
4. Egyedi méretbeli stabilitás
5. Az alacsony lágyítószer-tartalom előnyei, ami rendkívül alacsony kibocsátást eredményez
6. Teljes javíthatóság és folteltávolítás
7. Nagy teherbírás

Colorex overview

Szabvány

Szabvány

Colorex Basic plus
Egy szabadon, ragasztás nélkül fektethető kollekcióról van szó, korlátozott vezetőképes tulajdonsággal. Tartalmazza a Colorex minden előnyös tulajdonságát: mint pl. a nagy sűrűség, a könnyen javíthatóság, a szennyeződés ellenállóság.

Funkcionalitás:
Ellenálló / javítható

Leírás:
Kítűnő vegyvédelem, a padlózat javítható akár súlyos károk esetén is

Alkalmazási területek:
Üzletek, raktárak. Nagy forgalmú területek, ahol napi intenzív takarítás szükséges.

Colorex Basic: igény szerinti elérhetőség.

R11 Plus
Kiemelkedő csúszásgátló tulajdonság - R11, a kemény dombornyomott felületnek köszönhetően.

Funkcionalitás:
Csúszásgátló

Leírás:
Szennyeződéstakaró, csúszásgátló padlózat

Alkalmazási területek:
Ipari területek, szervízek, raktárak. Nagyobb nedvességnek kitett helyiségekben alkalmas.

Standard

Brosúra

Tudjon meg többet a Colorex termékről

Ha többet szeretne megtudni a Colorex termékről, kérjük töltse le az alábbi brosúrát.
Colorex Brochure

Colorex brochure

Termék felépítés

Mi ott kezdjük, ahol mások abbahagyják

Azért gyártunk modulokat, hogy maradandó és egyedülálló tulajdonságokat biztosítsunk és felülkerekedjünk a vezetőképes tulajdonságok azon problémáin mint pl. kibocsátás, zsugorodás. A modulok sokkal gyorsabban és könnyebben installálhatóak a tekercseknél, kevesebb hulladékanyagot képeznek. Különösen kis- és közepes területekre vagy olyan helyiségekbe ajánlott, ahol szabálytalan az elrendezés.

Colorex provides all the features normally associated with ESD sheet product but with the additional benefits mentioned above that the tile format offers. ESD sheet products require a high plastisicer content which can result in out-gassing. In contrast, Colorex tiles have a small percentage of placticer content and as a result, very low outgassing.

Construction Colorex
1. copper band
2. conductive glue
3. subfloor
4. conductive veins

Colorex construction

Nagy teljesítményű

Nagy teljesítményű

Colorex EC
A statikus töltések egyszerűen átáramlanak az apró, vezetőképes erek sűrű hálózatán keresztül a csempe teljes vastagságában. Ezeket a vezető ragasztóanyaggal összegyűjtik, és a copperstripen keresztül biztonságosan földre bocsátják. Ez egy teljesen természetes rendszer, amely nem igényel illékony, kémiai antisztatikus adalékanyagokat a vezetőképesség támogatására. A vezetőképesség teljesen független a levegő nedvességétől.

Funkcionalitás:
Tartósan vezetőképes

Leírás:
Tartósan vezető padló, a burkolólapok közötti kölcsönhatás a vezető ragasztóval és a rézcsíkkal összekötve. A személy-shoefloor rendszer követelményeinek megfelelő.

Alkalmazási területek:
ESD létesítmények, tiszta helyiségek, gyógyszerészeti laboratóriumok, gyártási helyszínek és színházak.

Colorex EC Plus
Egy ipari padló felújítása nagyon költséges és munkaigényes törekvés lehet. A nehéz termelési eszközök mozgatásához vagy szétszereléséhez szükséges leállások és a komplex aljzat felújításának költségei elkezdenek felhúzódni, mielőtt az új padlózat üzembe helyezése még megkezdődött. A Colorex EC plus egy nagy teljesítményű padlóburkoló rendszer, amely laza lapokból áll. Alkalmas olyan alkalmazásokhoz, ahol a drága előkészítő intézkedések és leállások nem elfogadhatók, megszakítás nélkül felszerelhetők és azonnal hozzáférhetőek. Nincs szükség speciális aljzatkezelésekre vagy készítményekre. A burkolólapok összekapcsolódnak egymással egy egyedi, a rejtett rejtett rendszert használva. De mivel valódi Colorex felülete van, még mindig kihasználhatja a bevált funkciókat és előnyöket.

Funkcionalitás:
Tartósan vezetőképes

Leírás:
Tartósan vezető padló, a csempe közötti összeköttetés a rácsos szalaggal és földhöz kötött. A személy-shoefloor rendszer követelményeinek megfelelő.

Alkalmazási területek:
ESD létesítmények, tiszta helyiségek, gyógyszerészeti laboratóriumok és termelőhelyek helyreállítása. Alkalmas, ha a leállási idő vagy a nedvesség növelése kritikus.

High performance

Teljesítmény

Teljesítmény

Colorex SD
Lehetővé teszi a biztonságos elektrosztatikus kisülést a csempe teljes vastagságán. A vezetőképes bevonat apró fekete vénák sűrű hálózata.

Funkcionalitás:
Állandóan statikus disszipatív

Leírás:
Állandóan statikus disszipatív padló, a burkolólapok közötti kölcsönhatás a vezető ragasztóval és a rézcsíkkal összekötve

Alkalmazási területek:
Az újonnan épített laboratóriumok tiszta helyiségek, gyógyszerészeti laboratóriumok, gyártási helyszínek és színházak működnek.

A Colorex SD Plus kérésre rendelkezésre áll.

Colorex SD

Normák és tanúsítványok

Normák és tanúsítványok

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb biztonságot nyújtsuk, mérjük és jelentjük az egyes gyártási tételek vezetőképességét. Ennek a minőségellenőrzési eljárásnak köszönhetően létrehozunk egy mérési jelentést, amely bemutatja a vezetőképességi értékek eloszlását egy tételben. Ezek a jelentések kérésre az ügyfél rendelkezésére állnak.

A Colorex SD / EC homogén szerkezete sűrű, vezetőképes vénárammal garantálja az élettartam vezetőképességét. A teljesítmény állandó, független a levegő páratartalmától vagy a hőmérsékleti viszonyoktól
 
A megfelelő ESD lábbelivel együtt a Colorex EC teljes mértékben megfelel az IEC 61340-5-1 és az ESD védett területek (EPA) által az ANSI / ESD S20.20 szabványban meghatározott személyi földelés követelményeinek:
- Rendszerellenállás Személy / Lábbelik / Padlórendszerek <35 MOhm

Fraunhofer logo