Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

colorex
basic plus

A Colorex Basic Plus egy lazán fekvő padlórendszer a Colorex-nal a tetején vezetőképes tulajdonságok nélkül. Ez biztosítja a Colorex minden** előnyét, mint a **nagy sűrűségű, könnyű javítás és a festékellenállás. De egyesít egy nagy teherbírású lerakólap előnyeit is.

A Colorex Basis Plus gyors felújítást és egyszerű telepítést biztosít, így keményen viselő felületet biztosít SD tulajdonságokkal.

Termékek

Colorex Basic Plus

Karbantartás

Karbantartás

Colorex Basic Plus üzletek, üzletek, raktárak felújítására. Nagy forgalmú területek napi intenzív tisztítást igényelnek. Megfelelő, ha a leállási idő vagy a nedvesség növelése kritikus A felületi károsodás, mint például az égési sérülések, a túlzott kopás vagy a színező vegyi anyagok elszíneződése, hagyományos kivágó csiszolóval csiszolható. Használjon 80-as homokpapír-fokozatot, kezdve 240-es fokozattal. A csiszolás után a felület eredeti színével és megjelenésével visszaállítható piros betétes száraz polírozással.

Töltse le az utasításokat itt:
Colorex - Cleaning & Maintenance Instructions

Maintenance

Telepítés

Telepítés

A Colorex plus egy nagy teljesítményű padlóburkoló rendszer, amely laza burkolólapokból áll minden olyan alkalmazási területre, ahol egyszerűen kizárják a drága előkészítő intézkedéseket és leállásokat. Egy adott kezelés vagy készítmény nem szükséges, amíg a padló lapos. A Colorex plusz a jelenlegi tevékenységek megállítása vagy megzavarása nélkül telepíthető, és azonnal elérhető.

Az alul található méhsejtszerkezettel a Colorex plus képes a páratartalmat szellőztetni a használat közben. A Colorex plus csempeit egy egyedülálló, a felszín alatt rejtett ágyazási rendszer kapcsolja össze, és egy valódi Colorex felületet tartalmaz, amelynek jól ismert tulajdonságai és előnyei vannak.

Plus installation