Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

colorex
basic plus

A Colorex Basic Plus egy lazán fekvő padlórendszer a Colorex-nal a tetején vezetőképes tulajdonságok nélkül. Ez biztosítja a Colorex minden** előnyét, mint a **nagy sűrűségű, könnyű javítás és a festékellenállás. De egyesít egy nagy teherbírású lerakólap előnyeit is.

A Colorex Basis Plus gyors felújítást és egyszerű telepítést biztosít, így keményen viselő felületet biztosít SD tulajdonságokkal.

Termékek

Colorex Basic Plus

Szűrési feltételek 0

  Karbantartás

  Karbantartás

  Colorex Basic Plus üzletek, üzletek, raktárak felújítására. Nagy forgalmú területek napi intenzív tisztítást igényelnek. Megfelelő, ha a leállási idő vagy a nedvesség növelése kritikus A felületi károsodás, mint például az égési sérülések, a túlzott kopás vagy a színező vegyi anyagok elszíneződése, hagyományos kivágó csiszolóval csiszolható. Használjon 80-as homokpapír-fokozatot, kezdve 240-es fokozattal. A csiszolás után a felület eredeti színével és megjelenésével visszaállítható piros betétes száraz polírozással.

  Töltse le az utasításokat itt:
  Colorex - Cleaning & Maintenance Instructions

  Maintenance

  Telepítés

  Telepítés

  A Colorex plus egy nagy teljesítményű padlóburkoló rendszer, amely laza burkolólapokból áll minden olyan alkalmazási területre, ahol egyszerűen kizárják a drága előkészítő intézkedéseket és leállásokat. Egy adott kezelés vagy készítmény nem szükséges, amíg a padló lapos. A Colorex plusz a jelenlegi tevékenységek megállítása vagy megzavarása nélkül telepíthető, és azonnal elérhető.

  Az alul található méhsejtszerkezettel a Colorex plus képes a páratartalmat szellőztetni a használat közben. A Colorex plus csempeit egy egyedülálló, a felszín alatt rejtett ágyazási rendszer kapcsolja össze, és egy valódi Colorex felületet tartalmaz, amelynek jól ismert tulajdonságai és előnyei vannak.

  Plus installation