Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ESD (vezetőképes) & Tisztaszobák Padlózata

Colorex Basic Plus

A Colorex Basic Plus egy lazán fekvő padlórendszer a Colorex-nal a tetején vezetőképes tulajdonságok nélkül. Ez biztosítja a Colorex minden előnyét, mint a nagy sűrűségű, könnyű javítás és a festékellenállás. De egyesít egy nagy teherbírású lerakólap előnyeit is.

A Colorex Basis Plus gyors felújítást és egyszerű telepítést biztosít, így keményen viselő felületet biztosít SD tulajdonságokkal.

Colorex Basic Plus
  • SD 150201
    Colorex Basic Plus

    Colorex Basic Plus

    A Colorex Basic Plus egy lazán fekvő padlórendszer a Colorex-nal a tetején vezetőképes tulajdonságok nélkül. Ez biztosítja a Colorex minden** előnyét, mint a **nagy sűrűségű, könnyű javítás és a festékellenállás. De egyesít egy nagy teherbírású lerakólap előnyeit is.

Karbantartás

Karbantartás

Colorex Basic Plus üzletek, üzletek, raktárak felújítására. Nagy forgalmú területek napi intenzív tisztítást igényelnek. Megfelelő, ha a leállási idő vagy a nedvesség növelése kritikus A felületi károsodás, mint például az égési sérülések, a túlzott kopás vagy a színező vegyi anyagok elszíneződése, hagyományos kivágó csiszolóval csiszolható. Használjon 80-as homokpapír-fokozatot, kezdve 240-es fokozattal. A csiszolás után a felület eredeti színével és megjelenésével visszaállítható piros betétes száraz polírozással.

Töltse le az utasításokat itt:
Colorex - Cleaning & Maintenance Instructions

Maintenance

Telepítés

Telepítés

A Colorex plus egy nagy teljesítményű padlóburkoló rendszer, amely laza burkolólapokból áll minden olyan alkalmazási területre, ahol egyszerűen kizárják a drága előkészítő intézkedéseket és leállásokat. Egy adott kezelés vagy készítmény nem szükséges, amíg a padló lapos. A Colorex plusz a jelenlegi tevékenységek megállítása vagy megzavarása nélkül telepíthető, és azonnal elérhető.

Az alul található méhsejtszerkezettel a Colorex plus képes a páratartalmat szellőztetni a használat közben. A Colorex plus csempeit egy egyedülálló, a felszín alatt rejtett ágyazási rendszer kapcsolja össze, és egy valódi Colorex felületet tartalmaz, amelynek jól ismert tulajdonságai és előnyei vannak.

Plus installation