Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Akusztikus padló

Akusztikus padló

A hang káros hatással lehet az emberi szervezetre mely például alvási zavarokat, stresszt vagy fejfájást okozhat. Az akusztikus padlók nagyban közreműködnek abban, hogy csökkentsék a zajt az épületekben. A Forbo Flooring mestere az akusztikus padlóknak több mint 30 év tapasztalattal. A mi rugalmas akusztikus választékunkban, találni fog linoleum és vinil padlókat, melyek csökkentik lépéshangokat akár 19db-ig.

 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Akusztikus padló
 • Sarlon acoustic vinyl
  Sarlon acoustic vinyl

  Sarlon acoustic vinyl

  A megújított Sarlon akusztikus vinil választékunkat úgy fejlesztettük ki, hogy maximalizáljuk az ütközéscsökkentést, miközben megfelelnek a nagy forgalmú kereskedelmi területek igényeinek. Sarlon akusztikus vinil padlóink 15 dB és 19 dB ütéscsökkentéssel rendelkeznek, és számos színben és kivitelben kaphatók.

 • Sarlon Sparkling 434557 zoomed in
  Sarlon Sparkling

  Sarlon Sparkling acoustic vinyl

  Végre korlátlan szín! A Sarlon Sparkling mind fényes, mind lágyabb színárnyalatban kerül bemutatásra, ami nagyszerű tervezési lehetőségeket tesz lehetővé. Ez az akusztikus vinil padló javítja a higiéniát az antibakteriális tulajdonságok és a csúszásmentes padló biztonságos környezetének köszönhetően. Tartós, foltálló és méretstabil. Kitűnő padlóválaszték az egészségügyi szegmens számára

 • Eternal
  Eternal Decibel

  Eternal Decibel

  Az általános célú Eternal család valamennyi tagja (kivéve a digital printet) gyártható akusztikusan csillapító változatban, amely 17 dB lépéshang csillapítást biztosít. A minimum rendelési mennyiség 4400 m2. Go to the Eternal collection to view the designs

 • Marmoleum Decibel
  Acoustic Linoleum

  Acoustic linoleum

  Akusztikus linóleum burkolataink magasabb hangcsökkentő értékekkel rendelkeznek, amely a linóleumlaphoz illesztett speciális szigetelőrétegnek köszönhető. Így elérhetővé válik a 17 dB értékű hangcsökkentő hatás.

Tompítsa a hangot

Tompítsa a hangot

Iskoláknak a megfelelő akusztikus teljesítmény egy csendes atmoszférát hoz létre ( még akkor is amikor a gyerekek futkároznak a folyosókon) ami segít a gyerekeknek tanulni. Az irodákban, csökkenti a stresszt és az aggresszívitást. A kórházak és idősotthonok esetében, a békés környezet segít az embereknek a felépülésben- még akkor is amikor az orvosi alkalmazottak zajosak.
A legjobb módja, hogy csökkentsük a hangokat a forrásnál van. Ezért az akusztikus padlók a kulcs amikor arról van szó, hogy csökkentsük a zajt az épületekben.
Forbo Flooring az akusztikus padlók specialistája. Nekünk több mint 32 év tapasztalatunk van és speciális ipari tudásunk ami megengedi számunkra, hogy olyan akusztikus padlókat gyártsunk melyek legjobbak a kategóriában.

Tompítsa a hangot

Lépéshang csökkentés

Lépéshang csökkentés

Hogyan is működik ez?

Majdnem az összes mindennapi tevékenység generál zajt. A lépéshangokat a közlekedés generálja. A padló ezért szintén a fő területe ahol az akusztikus teljesítmény befolyásolni, csökkenteni lehet.

Egy adott helységben keletkezett lépészaj az alatta levő helyégbe is terjed. Ezen zaj mérésére egy kalapácsgépet használnak, amely az adott helységben ütéseket mér a beton padlózatra, és ezen ütések zaját az alatta levő helységben mérik.

Utána a betonra illesztik az akusztikus melegburkolatot és a kísérletet újra elvégzik. A lépészaj csökkentési érték e kettő mért különbsége.

A lépéshang csökkentése a Forbo akusztikus project vinil és linóleum estében 14 és 19 db között van

Lépéshang csökkentés