Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

A megfelelő padló az osztálytermekhez

Legyen szó akár óvodáról, akadémiáról vagy egyetemről, az osztályteremben melegnek, tartósnak és csendes légkörnek kell lenni ahhoz, hogy a tanulók hatékonyan tanulhassanak. A Forbo Flooring különböző padlóburkolási lehetőségeket kínál e követelményeknek való megfelelés érdekében, valamint egy kiterjedt színpalettát, hogy illeszkedjen minden tervhez.

Allergia UK által jóváhagyva
A Forbo tudja, hogy fontos az allergiás állapotok, például asztma, rhinitis és ekcéma okozta expozíció minimalizálása.

Mind a Flotex, mind a Marmoleum egyedülálló padlóburkolatok, amelyek bizonyítottan pozitív hatással vannak az allergiás betegekre, segítve a tiszta és friss környezet fenntartását. Ezeket a káros allergéneket csapdába ejtik, és azután szabadítják fel őket miután már tiszták.

Flotex Linear
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.

KATTINTSON AZ Marmoleum

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.
KATTINTSON AZ Flotex

Flotex Naturals
Sarlon acoustic

Sarlon akusztikus padlóburkolat

Az alacsonyabb zajszennyezés elérése elengedhetetlen a stressz csökkentéséhez és a dolgozó vagy tanulók jólétének, kényelmének és hatékonyságának előmozdításához. Egyedülálló a Forbo-val, egy akusztikus vinil padlóburkolatok egyetlen átfogó gyűjteményében megtalálja a legszélesebb választékot, amely teljes akusztikus padlóburkoló megoldást kínál bármely alkalmazáshoz.

A legjobb megoldás a zaj csökkentésére. Ezért az akusztikus padlók kulcsfontosságúak az épületek zajának csökkentésében. A Forbo Flooring az akusztikus padló szakembere, több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik. Akusztikus viniltartományunkban 15, 17 és 19 dB ütéscsökkentő hatással rendelkeznek.
KATTINTSON AZ AUKUSZTIKAI KOLLEKCIÓKHOZ