Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Találkozás és étkezés

Az étkezőtereket naponta használják. A sétányok és kijelölt területek színes és / vagy terméktípusok keverékével hozhatók létre.

Forbo tudja, hogy az étkezőhelyeken használt termékeknek:
• Jó csúszásállósággal kell rendelkezniük
• Tartóssággal a több száz tanuló, személyzet és látogatók miatt
• Kiváló akusztikai tulajdonságokkal a zaj csökkentése érdekében, ahol csak lehetséges
• Higiénikusnak kell lenniük

Marmoleum
Flotex colour

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.
KATTINTSON AZ Flotex

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.
KATTINTSON AZ Marmoleum

Marmoleum
Eternal wood

Eternal

Több mint valaha. Ha a Forbo új Eternal általános rendeltetésű vinil kollekciójához fordul, észre fogja venni a nagyszerű kombinációját a korszerű designnak erős tartós célokra. Bármilyen alkalmazásban.

A gyűjtemény a kiegyensúlyozott fa, kő és absztrakt minták mellett egy átfogó, modern színpalettát mutat be, melyek egész biztosan kiegészítik majd a belső designját az épületének.

KATTINTSON AZ Eternal