Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allergológiailag megfelelő

A Forbo által gyártott Flotex és Marmoleum burkolatok allergológiailag tesztelt anyagok, a brit Allergológiai Intézet által bizonyított és tanusított póratka pusztító hatásuk van.

Az allergiával kapcsolatos kutatások értelmében, Nagy Britanniában 12 millió ember allergiás a saját lakókörnyezetében - ennek 58%-át pedig az otthoni poratka okozza - ezért a megfelelő padlóburkolat kiválasztása kulcsfontosságú. Továbbá olyan helyek tervezésében is fontos szempont, ahol sok időt töltenek benti terekben, mint például egészségügy, oktatási intézmények, idősotthonok.

BAF Seal of Approval
Marmoleum

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.

KATTINTSON AZ Marmoleum

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.
KATTINTSON AZ FLOTEX

Flotex Vision