Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Holland Vasutak

A Holland Vasutak, a fő vasúti személyszállító üzemeltetője Hollandiában jelentős flottajavítási projektet hajt végre. 250 intercity dupla emeletes vonatot felújítanak.

Töltse le a CASE STUDY DUTCH RAILWAYS

Marmoleum Striato - Dutch railways
Tessera railway flooring

East Midlands vonatok

Néhány környezetben a padlóburkolatok sokkal nagyobb kihívást jelentenek, mint egy forgalmas szalonkocsiban. A tervezőknek akik az új és felújított járművek belső illeszkedésért felelnek, biztosnak kell lenniük, hogy a kiválasztott termékeknek kivételes szintű tartóssága van mely szükséges a látszat és a teljesítmény fenntartásához, annak ellenére hogy a személyszállítási környezetben az intenzív gyalogosforgalomból, a nehéz kereskes poggyászokból és a szigorú tisztítási feltételek betartására büntetéseket szabnak ki.

Töltse le a East Midlands Case study

Kiwi Rail

A Kiwi Rail Új Zéland legnagyobb vasúti hálózata, 16 új panoráma vagont szervezett be a prémium turista vagonokhoz annak érdekében, hogy fokozzák a világ minden tájáról érkező utasok élményét. A Forbo Flooring Systems a Brancle Designal dolgozott együtt, annak érdekében hogy kortárs textil alapú padló burkolatokat biztosítson az új vagonok részére.

Töltse le a Kiwi Rail Case study

Kiwi Rail
Translink NI Railways Coral

Translink NI Vasutak

A Translink NI Railways a közelmúltban fejlesztette fel a gördülőállományát 20 új, 4000-es osztályú vonattal a CAF-ből a legnagyobb beszerzési projektek egyikében. Az új vonatok 2011-ben és 2012-ben léptek forgalomba, számos belső és külső design fejlesztéssel, amelyek a flottát korszerűvé tették és jelentősen javították az ügyfél élményét.

Töltse le a Translink NI Railways case study

Auckland közlekedés

Barnacle desing a Forbo Flooringot kérte fel ehhez a projecthez az Új Zélandi és más országban végrehajtott munkássága alapján. „Annak ellenére, hogy mi a világ másik felén vagyunk, jó tudni azt, hogy a Forbo vasúti csapata csak egy telefonhívásnyira van és , hogy mindig gyors

Töltse le a Auckland rail case study

Auckland Transport Tessera
Russian Railways

Orosz vonatok

2012 a Forbo Flooring hivatalosan el lett fogadva a Russian Railways egyik beszállítójaként, mely a világ 2. legnagyobb vasút hálózata, 0,95 billió utas és 1,2 billió tonna áru szállításával évente 11 időzónán át. Zárt partnerkapcsolatba dolgozni a közlekedési technikával, az orosz disztribútor kiterjedt szaktudással szolgálja a vasúti szolgáltatókat. A Forbo biztosította az orosz tűzvédelmi tanúsítványoknak megfelelő szükséges tanúsítványokat és 2 nagy teljesítményű kereskedelmi vinil padlóburkolata sikeresen kiállta a próbát- Emerald Standart és Smaragd Classic FR– melyek egyaránt Kalugában lettek gyártva. Idáig több mint 30000 négyzetmétert szállítottak a 2 tanúsítvánnyal rendelkező padlóburkolatból az orosz vasúti leányvállalatok és a moszkvai mozdony javító társaság részére a villamos vasúti kocsik felújítási érdekében, mely a flottamodernizációs project részét képzik.

Töltse le a Russian Railways Case Study