Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Padlóburkolat a vasúti iparban

A Forbo egy igazán átfogó és megfelelő padlóburkolati termékportfóliót kínál a vasúti ágazat számára. A portfólión belül bejárati rendszerek, biztonsági padlók, vinil padlók, linóleum padlók, textilszőnyegek, rozsdamentes padlók, ragasztók, kiegészítők és szerelőeszközök.

A VASÚTI REFERENCIÁK

LETÖLTÉS VASÚTI BROSSÚRA

A technikai letöltésekhez keresse fel az oldal alját.

Kiwi Rail
Marmoleum Striato - Dutch railways

Marmoleum FR

Két legvonzóbb kínálatunkat ajánljuk bármely vasúti berendezésben. A Marmoleum használatával a leginkább környezetbarát padlóburkolatot használhatja. A Topshield2 lakk megakadályozza a padlót a karcolásoktól és más nehézségektől. A marmoleum minden szükséges norma ellen tesztelve és jóváhagyva van.

KATTINTSON A MARMOLEUM REAL KOLLEKCIÓHOZ
KATTINTSON A MARMOLEUM STRIATO KOLLEKCIÓHOZ
LETÖLTÉS MARMOLEUM REAL FR MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ
LETÖLTÉS MARMOLEUM FR STRIATO MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

East Midlands Trains Tessera
Auckland Transport Coral

Coral FR

A jó minőségű bejárati szőnyegrendszer nagyon hatékony módot nyújt a tisztítás, javítás és karbantartás költségeinek csökkentésére. A piszok és nedvességtartalom 94% -ának megállításával a Forbo Coral akár 65% -kal is csökkentheti a tisztítási költségeket, és meghosszabbíthatja a padlóburkolatok élettartamát. Ezenkívül megakadályozza, hogy a padló csúszós és veszélyes legyen. Minden alkalmazáshoz és területhez megoldást kínálunk. Valamennyi textil-tartomány nagyon alkalmas vasúti alkalmazásokhoz.

KATTINTSON A KORÁLOS RANGOKHOZ
LETÖLTÉS CORAL CLASSIC FR MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ
LETÖLTÉS CORAL DUO FR MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ
LETÖLTÉS CORAL BRUSH PURE FR MŰSZAKI ADATOK
LETÖLTÉS CORAL BRUSH BLEND FR MŰSZAKI ADATOK

Flotex FR

A Flotex flokkolt szőnyeg egy teljesen egyedi textil padló. A Flotex egy szilárd vinilből, megerősített alapból készül, amelynek sűrű nylon 6.6 felülete van és a szálak szilárdan az alaprétegbe vannak rögzítve. A Flotex rendkívüli méretstabilitással és a textil padlóburkolat optikájával rendelkezik, miközben funkcionális és tartós, valamint egyszerűen tisztítható, mint bármilyen rugalmas padlóburkolat. Minden Flotex kollekció alkalmas vasúti használatra. Ajánljuk, hogy látogassa meg a flotex vision weboldalt, amely széles választékát kínálja több mint 500 digitális dizájnnak.

KATTINTSON A FLOTEX KOLLEKCIÓHOZ
KATTINTSON A FLOTEX VISION WEBOLDALRA
LETÖLTÉS A FLOTEX FR MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ
LETÖLTÉS FLOTEX VISION FR MŰSZAKI ADATOK

Translink NI Rail 2