Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Padlóburkolat a Busz iparban

A Forbo egy igazán átfogó és megfelelő padlóburkolati termékportfóliót kínál az autóbusz-szektor számára. A portfólión belül bejárati rendszerek, biztonsági padlók, vinil padlók és rozsdamentes padlók, valamint ragasztók, kiegészítők és szerelőeszközök is szerepelnek.

LETÖLTÉS A BUS & COACH BROCHURE

Bus & Coach Stairs
Bus & Coach Step

Safety Flooring

Több mint 37*%-ban a balesetek, melyek sérüléshez vezetnek abból erednek, hogy valaki megcsúszik és megbotlik. Így tehát nagyon is fontos, hogy milyen padlóburkolattal rendelkezik. A csúszások és megbotlások a leggyakoribb okozói a munkahelyi baleseteknek. Csúszásgátló padló alkalmazása számos sérülés megelőzésével járhat. A Step biztonsági PVC padló garantálja az életen át tartó csúszásgátló teljesítményt.

Védje az utazóit egy biztonsági padló segítségével a buszbon. Több kollekció is van amelyik R11 csúszásbiztonsággal rendelkezik, és amiket kifejezetten buszjáratokhoz használnak.


KATTINTSON A BIZTONSÁGI VINYL RANGE
A SAFESTEP MŰSZAKI ADATLAP LETÖLTÉSE
LETÖLTÉS A SURESTEP TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓJA

* Forrás a Brit egészségügyi és biztonsági létesítménye

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.

KATTINTSON AZ Flotex
LETÖLTÉS A Flotex Technical Specification

Bus & Coach Flotex
Transport flooring

Eternal általános rendeltetésű vinil

Több mint valaha. Ha a Forbo új Eternal általános rendeltetésű vinil kollekciójához fordul, észre fogja venni a nagyszerű kombinációját a korszerű designnak erős tartós célokra? Bármilyen alkalmazásban.

A gyűjtemény a kiegyensúlyozott fa, kő és absztrakt minták mellett egy átfogó, modern színpalettát mutat be, melyek egész biztosan kiegészítik majd a belső designját az épületének.

KATTINTSON AZ Eternal
LETÖLTÉS A Eternal TECHNICAL SPECIFICATION](document:22527)

Coral Textile

A jó minőségű szennyfogó szőnyegrendszer nagyon hatékony módot nyújt a tisztítás, javítás és karbantartás költségeinek csökkentésére. A piszok és nedvességtartalom 94% -ának megállításával a Forbo Coral akár 65% -kal is csökkentheti a tisztítási költségeket, és meghosszabbíthatja a padlóburkolatok élettartamát. Ezenkívül megakadályozza, hogy a padló csúszós és veszélyes legyen. Minden alkalmazáshoz és területhez megoldást kínálunk. Valamennyi textil-tartomány nagyon alkalmas vasúti alkalmazásokhoz.

KATTINTSON A TO GO -RA A CORAL SOROZATOKHOZ

LETÖLTÉS CORAL BRUSH PURE MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ
LETÖLTÉS CORAL BRUSH BLEND TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

Bus & Coach Coral