Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Irodaterületek

A nagy nyitott terű területektől a különálló tárgyalótermekig és az összes bejáratig a Forbo moduláris padlóburkolatai lehetővé teszik a rotációt és felújítását szűk költségvetésből, anélkül, hogy veszélyeztetnék az esztétikát vagy a formatervezést.

Ráadásul a véletlenszerû szõnyegcsík-tartományainknak köszönhetõen az ügyfelek jelentõsen csökkenthetik rendelési mennyiségüket és a telepítési hulladék kevesebb mint 2% -ra csökken.

Linoleum
Tessera carpet tiles

Modul szőnyeg

A mai modern irodai környezeteket a nyílt irodai rendszerekkel rugalmasan tervezték és társították, hogy a gyakori elrendezési változásokat megkönnyítsék. A moduláris padlórendszerek, mint pl. A szőnyeglapok, gyorsan alkalmazkodhatnak a változó igényekhez, csökkenti az átszervezés költségeit, és nagyobb tervezési rugalmasságot tesz lehetővé.KATTINTSON AZ Modul szőnyeg

Allura

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.

Gyártása és tervezése Európában történik. Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál.
KATTINTSON AZ Allura

Luxury vinyl tiles