Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Élelmiszer szolgáltatási területek

Az egyszerûen tisztítható, mégis esztétikailag vonzó lakossági padlóburkolatok megkeresése gyakran nehéz feladat.

Az általános célú vinil kollekciótol a luxus vinil tartományokig az optimális teljesítmény már nem jelenti a kinézet vagy stílus veszélyeztetését.

Az olyan élelmiszer-előkészítő területeken, ahol kiegészítő csúszásállóság szükséges, a Step biztonsági vinil kollekciónk számos HSE-kompatibilis padlóburkolatot kínál.

Step safety flooring
Step safety vinyl

Step biztonsági padló

A Forbo's Step biztonsági vinil bárhol használható, ahol az emberek dolgoznak, tanulnak, játszanak, mivel a csúszásgátlás kulcsfontosságú szempont a biztonságos munkavégzés, az élet és a nyilvános környezet megteremtésében. A Step biztonsági vinil egy sor HSE-kompatibilis padlóburkolat, amely R10-R12 csúszásállóságot biztosít.

KATTINTSON AZ Step

Eternal általános rendeltetésű vinil

Több mint valaha. Ha a Forbo új Eternal általános rendeltetésű vinil kollekciójához fordul, észre fogja venni a nagyszerű kombinációját a korszerű designnak erős tartós célokra. Bármilyen alkalmazásban.

A gyűjtemény a kiegyensúlyozott fa, kő és absztrakt minták mellett egy átfogó, modern színpalettát mutat be, melyek egész biztosan kiegészítik majd a belső designját az épületének.

KATTINTSON AZ Eternal

Eternal wood
Allura

Allura luxury vinyl tiles

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.
Gyártása és tervezése Európában történik.

Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál.

KATTINTSON AZ Step

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.

KATTINTSON AZ Marmoleum

Marmoleum Modular