Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Közösségi terek és irodák

A nagy nyitott területektől az egyéni tárgyalótermekig és mindentől függően a Forbo padlóburkolatai lehetőséget nyújtanak arra, hogy szűk költségvetéssel forgatják és felújítsák őket, anélkül, hogy veszélyeztetnék az esztétikát vagy a formatervezést. Akár modulszőnyeget, luxus vinilt vagy flotext használ, akkor jól fog kinézni, csökkenti az akusztikát és kellemes légkört teremt.

Flotex linear stratus and cirrus combined
Tessera

Modul szőnyeg

A mai modern irodai környezeteket a nyílt irodai rendszerekkel rugalmasan tervezték és társították, hogy a gyakori elrendezési változásokat megkönnyítsék. A moduláris padlórendszerek, mint pl. A modulszőnyegek, gyorsan alkalmazkodnak a változó igényekhez, csökkenti az átszervezés költségeit, és nagyobb tervezési rugalmasságot tesz lehetővé.

KATTINTSON AZ Modul szőnyeg

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.

KATTINTSON AZ Flotex

Flotex Linear Cirrus
Allura Flex

Allura luxury vinyl tiles

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.
Gyártása és tervezése Európában történik.

Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál.

KATTINTSON AZ Allura