Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Padlók az elektronikai ipar számára

A jobb padló teszi a különbséget
Az elektrosztatikus töltetek előállításának csökkentése az ESD-védett területek (EPA) ellenőrzési intézkedéseinek fő célja. Az olyan területeken, mint az elektronika szerelése, a mechatronika és az adatközpontok, a megfelelő padlóburkolat döntő szerepet játszik. Ez nem csak az elektrosztatikus töltést szedi ki a személyzettől és a felszerelésektől, hanem csökkenti a töltések generálását is, ahol előfordulnak, a cipőtalp és a padló felületén.

Egységes vezetőképesség a padló teljes élettartama alatt
A Colorex SD / EC egyedülálló szerkezete, amely teljesen illékony antisztatikus vegyszerektől mentes, állandó és stabil vezetőképességet biztosít a padló teljes élettartama alatt, függetlenül a páratartalomtól és a hőmérséklettől.

Többet garantálunk, mint az ellenállás
A Forbo Flooring garantálja a legnagyobb biztonságot. Mérjük meg a Colorex SD / EC minden egyes gyártási tételének elektromos ellenállását, és kérésre egy vizsgálati jelentést adunk ki, amely világosan mutatja a mérési eredményeket.

Alacsony testfeszültség generálás
Természetes tény, hogy bárki képes elektrosztatikus töltést felhalmozni egyszerű mozgással vagy gyaloglással. A megfelelő ESD-cipő viselésével azonban ezeket a töltéseket biztonságosan lecsöpögtetik a Colorex SD / EC vezetőképes vénáján keresztül. Padlók az elektronikai ipar számára

Colorex
Colorex

Colorex

A technológia védelme
A Colorex egy speciális technikai padlórendszer, mely kifejezetten az érzékeny területeken, például a tiszta helyiségekben, a színházakban és az elektronikai iparban található statikus kisülések szabályozására szolgál.

A Colorex számos alkalmazásban használható. Beépíthető úgy, hogy közvetlenül egy aljzatba ragasztja, vagy egy emelt padlólemezhez csatlakozik. Lehetőség van egy laza, fekvő csempe rendszer részeként is elhelyezni.

A Colorex háromféle vezetőképességgel rendelkezik - magas teljesítmény, teljesítmény és standard. A laza, csúszásmentes kivitel (R11 Plus) kiegészíti az átfogó színx csúcstechnológiás megoldásokat.

KATTINTSON AZ Colorex