Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Általános ipari padlók

Alkalmas a legkeményebb beállításokhoz
Az ipari környezetek saját padlóburkolási problémákkal rendelkeznek, különösen a nagy kopású területeken. A Colorex nagyteljesítményű padlóburkoló rendszerei minden ipari területre tervezték, beleértve a legkeményebb beállításokat is. A nagy tömörítésű anyag homogén, tömör blokkjától elvágva magas viniltartalmú és jól kiegyensúlyozott mennyiségű ásványi töltőanyaggal rendelkezik az optimális teljesítmény érdekében.

Colorex kínál:
• Nagy mechanikai ellenállóképesség és kopás, nincs szükség a gyári bevonásra vagy kiegészítő felületkezelésre.
• Kiváló kémiai ellenállás a pórusmentes felületnek köszönhetően és rendkívül alacsony
lágyító használata
• 100% -os javítható és helyreállítható megoldást, amely nem hagy nyomot abrazív kezelési
módszereken

Colorex
Colorex

Colorex

A technológia védelme
A Colorex egy speciális technikai padlórendszer, mely kifejezetten az érzékeny területeken, például a tiszta helyiségekben, a színházakban és az elektronikai iparban található statikus kisülések szabályozására szolgál.

A Colorex számos alkalmazásban használható. Beépíthető úgy, hogy közvetlenül egy aljzatba ragasztja, vagy egy emelt padlólemezhez csatlakozik. Lehetőség van egy laza, fekvő csempe rendszer részeként is elhelyezni.

A Colorex háromféle vezetőképességgel rendelkezik - magas teljesítmény, teljesítmény és standard. A laza, csúszásmentes kivitel (R11 Plus) kiegészíti az átfogó színx csúcstechnológiás megoldásokat.

KATTINTSON AZ Colorex