Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kommunális területek idősek otthonában

Amikor az idősgondozói épületek padlóburkolatának kiválasztására kerül a sor, akkor a döntés többről szól minta a funkció és a követelményeknek való megfelelés. Létre kell hozni egy környezetet, ami segít az embereknek, hogy nyugalomban és kényelemben érezzék magukat. Továbbá biztosra kell menni, hogy a felületkezelés is megállja a helyét a mindennapi igényeknek megfelelően.

Flotex naturals, Flotex vision
Flotex

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.
A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgős székeket.

Kattintson a Flotex

Eternal általános rendeltetésű vinil

Több mint valaha. Ha a Forbo új Eternal általános rendeltetésű vinil kollekciójához fordul, észre fogja venni a nagyszerű kombinációját a korszerű designnak erős tartós célokra. Bármilyen alkalmazásban.

A gyűjtemény a kiegyensúlyozott fa, kő és absztrakt minták mellett egy átfogó, modern színpalettát mutat be, melyek egész biztosan kiegészítik majd a belső designját az épületének.

Kattintson a Eternal

Eternal
Allura

Allura

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.
Gyártása és tervezése Európában történik.

Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál.
Kattintson a Allura

Marmoleum

A Marmoleum, a fenntartható padló megoldásaink gazdag színválasztékát, kiváló kopásállóságát és karcolásállóságát kínálja, valamint a sérült felületek javítását.

Kattintson a Marmoleum

Marmoleum