Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Általános forgalmi területek

A Forbo egy teljes termékpalettával rendelkezik mely az egészégügyi intézmények általános forgalmi területeinél használatos. A recepción valamint a folyósó területén át ahol nehéz lépések koncentrálódnak, egészen a büfékig és családi várótermekig melyek nyugodt légkört igényelnek egész biztos, hogy tudunk Önnek olyan padlózati megoldást kínálni melyek kielégítik igényeit.

general circulation
Linoleum

Marmoleum

Marmoleum a mi fenntartható padló megoldásunk, gazdag színválasztékot, kiváló fényesítő és karcállóságot kínál, mely párosul azzal lehetőséggel, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.
Marmoleum Collection

Eternal általános rendeltetésű vinil

Több mint valaha. Ha a Forbo új Eternal általános rendeltetésű vinil kollekciójához fordul, észre fogja venni a korszerű dizájn és a tartósság nagyszerű kombinációját. Bármilyen alkalmazásban.

A gyűjtemény a kiegyensúlyozott fa, kő és absztrakt minták mellett egy átfogó, modern színpalettát mutat be, melyek egész biztosan kiegészítik majd a belső designját az épületének.
Eternal collection

Eternal
Allura

Allura

A legújabb Forbo Allura kollekció a realisztikusan természetes és absztrakt designokban mutatja meg tökéletességét, melyek a legkorszerűbb módszerek és eljárások után lettek létrehozva annak érdekében, hogy megteremtsék a legreálisabb és természetes anyag kifejezését a luxus vinil burkolatoknál.

Gyártása és tervezése Európában történik. Az Allura a szemet gyönyörködtető látvány mellett kivételes teljesítményt és fenntarthatósági tanúsítványt kínál.
Allura collection

Csúszásgátló vinil

A Forbo Step biztonsági viniljét bárhol lehet alkalmazni, ahol emberek tanulnak, dolgoznak, játszanak vagy, ahol a csúszásgátló padlófelült kialakítása kulcsfontosságú a biztonságos munka, az élet és a nyilvános környezetek kialakításához.

Az új Forbo Step kollekció egyesíti kiemelkedő csúszásmentességét a differenciált esztétikával, és ezen keresztül az új "Step Crystals"-al. Minden színben kínál tiszta, friss megjelenést, valamint jobb tisztítási és karbantartási tulajdonságokat.
Step safety vinyl collection

Step safety vinyl
Flotex Linear Stratus

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves, mind száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekko lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást, megcsúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, és erősségéből adódoan visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erős és tartós, rendkívül kopásálló és különösen bírja a görgős székeket.
Flotex collection

Coral szennyfogó szőnyegek

A Coral Textile clean off tartományai speciálisan arra vannak tervezve, hogy speciális tisztítási funkcióval rendelkezzenek mely a különböző helyszínek igényeinek megfelelnek.Coral collection

Entrance, Coral Duo