Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

A tartósság együtt jár a designnal

Amikor a fürdőszobai és a konyhai területekről van szó, tudjuk, hogy egy olyan padlóburkolatot keres, ami kiállja a mindennapi igénybevételeket és melyre ezek az elfoglalt területek lesznek kitéve.

Novilon
Novilon

Novilon

A Diamond Seal és Noviclean végeknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a Novilon habosított Vinil választék kivalló teljesítményt fog nyújtani kopásokkal és karcokkal szemben és a padló egész élettartama alatt könnyen tisztítható marad, minimális erőfeszítés és költség mellett.
Továbbá az egyedülálló Aquarip lakk R10 csúszásgátló képességével az Ön és lakói nyugalmát biztosítja. A Novilon habosított választékunk arra van tervezve, hogy kiemelkedő tartósságot nyújtson a stílusok kompromisszuma nélkül.

Novilon

Allura luxus vinil modulok

A Forbo Flooring Allura kollekciója bemuatatja a reálisan természetes és absztrakt designokat melyek a legkorszerűbb gyártási eljárásokkal és technikákkal hoztak létre annak érdekében, hogy létrehozzák a legrealisztikusabb és természetes anyagok kifejezést a luxus vinil moduloknál.

Európában lett tervezve és gyártva. Az Allura szemet gyönyörködtető designokat kínál kivételes teljesítménnyel és fenntarthatósági tanúsítványokkal.

Allura

Luxury vinyl tiles
Marmoleum

Marmoleum

A Marmoleum a mi fenntartható padlózati megoldásunk, gazdag színválasztékokat, kivalló fényesítő és karcállóságot kínál mely párosul annak a lehetőségével, hogy javítja a sérült felületek kinézetét.
Marmoleum