Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kezdve a padlózástól

Számos ember lakta épületekben, a zajszennyezés minimimumon tartása a legfontosabb. Függetlenül attól, hogy a házakról, különböző helységekről vagy közösségi területekről van szó. Számos megoldás van annak érdekében, hogy megelőzzük a zajok bejutását az épületbe. Kezdve alulról felfele, így a padlóval a legegyszerűbb kezdeni.

Flotex vision naturals
Sarlon acoustic

Sarlon akusztikus vinil

Az alacsonyabb zajszennyezés elősegíti a stressz csökkenését valamint a jó közérzet kialakítását. Egyedül álló módon a Forbo egy átfogó akusztikus project vinil padlóburkolat kollekcióval rendelkezik, melyben széleskörű akusztikus project vinil padlómegoldásokat kínálnak bármely alkalmazásra.

A legjobb módja, hogy csökkentsük a zajokat ha megkeressük a forrást. Ezért az akusztikus padlók a kulcs amikor az épületek zajcsökkentéséről van szó. A Forbo Flooring az akusztikus padlók tekintetében több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik. A mi akusztikus vinil választékunkban találni fog olyan padlókat melyek lépés zaj csökkentése 15,17 és 19 db.

Sarlon akusztikus vinil

Flotex

Jelenleg több mint 70 millió szál/ négyzetméter találtható a Flotexben, mely csúszásgátló felületet biztosít mind nedves és száraz körülmények esetében hasonlóan, mint ahogy a gekkó lábát is több ezer szőrszál borítja mely lehetővé teszi számára a mászást csúszás nélkül. Ezen kívül a zajokat is elnyeli mely a Flotexet ezáltal csendes padlóvá teszi.

A Flotex szálak rugalmas és kényelmes érzést biztosítanak a láb alatt és csak úgy, mint a moha és bambusz sűrűsége, designja és erőssége visszatér az eredeti alakjához. Ilyen erő termet tartósságot és egy olyan felületet mely rendkívül kopásálló és különösen szereti a görgősszékeket.

Flotex

Flotex vision