Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

allura
click pro

Allura Click Pro -mallisto koostuu 20 kauniista laatta- ja lankkuvaihtoehdosta. Allura Click Pro tarjoaa markkinoiden parhaan lukkoponttiratkaisun. Ylelliset vinyylilankut ja -laatat ovat nopea ja helppo asentaa ilman liimaa. Allura Click Pro tarjoaa kiertotalouden mukaiset lattiaratkaisut, lattia on helppo poistaa, käyttää uudelleen tai kierrättää.

Värivaihtoehdot

Allura Click Pro

  Allura Click -mallisto

  Tyylikäs lukkoponttiratkaisu

  Allura Click Pro -mallisto koostuu kauniista puukuoseista, joissa on luonnollinen kohokuviointi sekä tyylikkäistä betoni- ja sementtikuoseista. Erinomainen mittapysyvyys yhdistettynä ja luotettavaan lukkoponttikiinnitykseen takaa optimaaliset lattiaratkaisut jopa 1000 m2 tiloihin.

  Allura Click Pro -lankut ja -laatat ovat helppo ja nopea asentaa ilman liimaa, mikä vähentää seisokkiaikaa ja mahdollistaa lattioiden uudelleenkäytön sekä ympäristövaikutuksen minimoinnin.

  KESTÄVÄ KEHITYS
  • 100% ftalaatiton, alhaiset sisäilmapäästöt ja valmistettu Euroopassa
  • Sisältää yli 30% kierrätysmateriaalia ja on täysin kierrätettävissä käyttöiän lopussa, mikä minimoi ympäristövaikutukset
  • Kiertotalouden mukainen lattia, joka on helppo käyttää uudelleen

  DESIGN
  • Oman designtiimimme kehittämät kauniit kuosit
  • PUR-pintakäsittelyn ansiosta lattia säilyy kauniina pitkään
  • Ainutlaatuinen lukkoponttiratkaisu, joka sopii jopa 1000 m2 tiloihin

  LAATU
  • Ainutlaatuisen rakenteen ansiosta lattia on vakaa ja kestävä
  • Asennus aina ilman liimausta
  • Helposti asennettava tuote, joka tarjoaa pitkäaikaisen toimivuuden

  Kaikkia Allura Click Pro -kuoseja on saatavana myös irtoasennettavana Allura Flex -versiona sekä liimattavana Allura Dryback -versiona.

  Allura Click loose lay tiles

  Kuvat & videot

  Allura Click kuvat & videot

  Allura Click Pro -mallisto tarjoaa tasapainoisen valikoiman Wood- ja Material-kuoseja eri koossa, mikä tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Inspiroidu Allura Click Pro -malliston tarjoamista mahdollisuuksista!

  Tekniset tiedot

  Allura Click Pro

  NCS & LRV

  NCS & LRV -koodit

  Lataa tästä Allura Click -malliston NCS & LRV -koodit

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  Allura NCS & LRV

  Asennus & hoito

  Allura Click installation

  Pakkauskoot

  Pakkauskoot

  • 121,2 x 18,7 cm lankut toimitetaan 8 kpl pakkauksissa (1,81 m²).
  Lavalla 48 pkt / 87,03 m².
  • 150,5 x 23,7 cm lankut toimitetaan 6 kpl pakkauksissa (2,14 m²).
  Lavalla 52 pkt / 111,29 m².
  • 60,0 x 31,7 cm laatat toimitetaan 10 kpl pakkauksissa (1,90 m²).
  Lavalla 60 pkt / 114,12 m².

  Yhteystiedot

  contact Forbo_Allura

  Referenssit