Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Digitaalisesti painettu Flotex

Forbo tarjoaa ainutlaatuisen Flotex-malliston, joka sisältää yli 500 digitaalipainettua kuosia. Suuri kuitutiheys mahdollistaa realistiset kuosit valokuvalaatuisina. Flotex flokattu lattiapäällyste on ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy vinyylilattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian mukavuus ja lämpö.

 • Digitaalisesti painettu Flotex
 • Digitaalisesti painettu Flotex
 • Digitaalisesti painettu Flotex
 • Digitaalisesti painettu Flotex
 • Digitaalisesti painettu Flotex
 • Digitaalisesti painettu Flotex
 • Flotex Wood 010074 shadow plank
  Flotex Wood -mallisto

  Flotex Wood

  Forbon korkealaatuinen digitaalipainatus sisältää hämmästyttävän realistisia puukuoseja, jotka tarjoavat erinomaiset akustiset ja liukastumisenesto-ominaisuudet.

 • Flotex Floral Tulip Field
  Flotex Floral -mallisto

  Flotex Floral

  Floral-valikoima sisältää kukkakuoseja, jotka vaihtelevat abstrakteista, graafisista kukkakuvioista romanttisiin ruusu- ja perhoskuviin. Tarjoamme jopa maailmankuulun taidemaalari Van Goghin kukkatulkintoja.

 • Geometric Graphic_Terrazzo
  Flotex Geometric/graphic -mallisto

  Flotex Geometric/graphic

  Forbon digitaalisesti painettu Flotex-valikoima tarjoaa useita geometrisia ja graafisia kuoseja. Ainutlaatuisissa lattiakuvioissa, joissa on käyriä, kolmioita ja neliöitä, yhdistyy tyylikkäästi trendikäs design ja klassinen tyyli.

 • Flotex Linear 700006
  Flotex Linear -mallisto

  Flotex Linear

  Forbon digitaalisesti painettu Flotex Linear -mallisto tarjoaa ainutlaatuisia lineaarisia kuoseja, jotka vaihtelevat hienostuneista väreistä erittäin monimutkaisiin ja monivärisiin kuvioihin.

 • Flotex Organic 990201
  Flotex Organic -mallisto

  Flotex Organic

  Orgaaniset muodot ovat tällä hetkellä merkittävä sisustustrendi. Orgaanisen Flotex-lattiamalliston kuosit ovat luonnon inspiroimia ja ne heijastavat muotoja, joita löydämme luonnosta.

 • Flotex Textile - Check
  Flotex Textile -mallisto

  Flotex Textile

  Forbon digitaalisesti painettu Flotex-mallisto tarjoaa useita tekstiilikuoseja, jotka mahdollistavat pellavan tai tweedin lämpimän ilmeen sisustukseen. Tekstiilikuviot muodostavat erinomaisen yhdistelmän luonnollisia värejä ja materiaaleja.

 • Flotex Small scale pattern - Arrow
  Flotex Small scale pattern -mallisto

  Flotex Small scale pattern

  Tämän digitaalisesti painetun Flotex-valikoiman pienimuotoiset kuviot luovat ainutlaatuisen suuntavapaan lattiadesignin. Kuosit peittävät erinomaisesti likaa, tarjoten samalla erittäin hyvän äänenvaimennuksen ja mukavuuden jalan alla.

 • Flotex flocked textile carpet vinyl flooring - Pink Lines
  Flotex Statement -mallisto

  Flotex Statement

  Tämä digitaalisesti painettu Flotex-mallisto sisältää laajan valikoiman valokuvia, jotka on muutettu mielenkiintoisiksi ja ainutlaatuisiksi lattioiksi. Ruoho, lehdet, vesipisarat tai seeprakuvio ovat vain muutamia mahdollisuuksia.

 • Flotex Junior World - Text
  Flotex Junior world -mallisto

  Flotex Junior world

  Lattiapäällysteiden on selviydyttävä päivittäisestä touhusta ja vilskeestä, varsinkin kun sitä käytetään tiloissa, joissa on lapsia. Forbon korkealaatuinen digitaalipainatus tarjoaa tarkat ja realistiset lattiakuosit, joilla on hyvä liukastumisenesto ja alhaiset ylläpitokustannukset.

 • Flotex stone 010048 Roman spa
  Flotex Stone/Ceramic/Concrete -mallisto

  Flotex Stone/Ceramic/Concrete

  Forbon korkealaatuinen digitaalipainatus tarjoaa hämmästyttävän realistisia kivikuoseja, joilla on erinomaiset akustiset ja liukastumisenesto-ominaisuudet sekä alhaiset ylläpitokustannukset.

 • Flotex Designers/Artist Mix & Match
  Flotex Designers/Artist -mallisto

  Flotex Designers/Artist -mallisto

  Forbo Flooring Systemsillä on ollut suuri etuoikeus tehdä yhteistyötä maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa, kuten Phillipe Starck, Tibor Reich ja Ettore Sottsass. Monet taiteilijat ja suunnittelijat ovat saaneet inspiraation edistyneistä tuotantomenetelmistämme, joiden avulla he voivat saavuttaa tarkan tulkinnan suunnittelunsa visiosta.

 • Flotex Natural world - bubbles
  Flotex Natural world -mallisto

  Flotex Natural world

  Luonnon tuominen sisätiloihin ei lopu kasvien käyttöön. Tämä Flotex-valikoima mahdollistaa luonnollisen ilmeen luomisen sisätiloihin. Voit valita lattiakuosin mm. värikkäistä syksyn lehdistä, kivistä tai nurmikosta. Kaikki on mahdollista!

Digitaalipainatus

Digitaalisesti painettu Flotex

Korkealaatuinen digitaalipainatus
Flotexin flokattu pinta, joka näyttää ja tuntuu tekstiililtä, tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan digitaalipainatusta varten. Tämän ansiosta eläväiset kuviot ja todenmukaiset grafiikat voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt, vivahteet ja kylläisyydet ovat saavutettavissa.

Upeat efektit
Digitaalipainatus tarjoaa äärettömästi suunnitteluvaihtoehtoja aina abstrakteista ja monimutkaisista värispektreistä realistisiin kuviin luonnonmateriaaleista, kuten hiekasta, ruohosta ja vedestä. Luo 3D-vaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi valitsemalla lattiapäällyste, jossa on syksyn lehtiä tai kukkia.

Rajattomat suunnittelumahdollisuudet
Edistyksellinen digitaalipainotekniikkamme mahdollistaa upean lattiagrafiikan, jota ei voida saavuttaa perinteisillä painotekniikoilla. Digitaalisesti painettu Flotex-valikoima sisältää yli 500 tuotetta.

Valitse haluamasi väri
Pidätkö kuosista, mutta et löydä sopivia värejä? Voita valita haluamasi värin suureen osaan kuoseista.

Yksilöllinen design
Voit myös luoda täysin uniikin lattiadesignin. Olipa kyse valokuvasta, tuotemerkistä tai tietyistä Pantone-sävyistä, Forbo voi auttaa toteuttamaan visiosi. Suunnittelupalvelumme auttaa sinua suunnittelemaan lattiasi, ota yhteyttä paikalliseen edustajaan saadaksesi lisätietoja.

custom flooring

Flotex edut

Flotex: high-tech tekstiili

Flotex on ainutlaatuinen lattiapäällyste, joka eroaa muista tekstiililattioista kuiturakenteensa ansiosta. Flotexissa yhdistyy tiheään flokattu pinta ja kovaa kulutusta kestävä rakenne, minkä ansiosta se on erittäin suorituskykyinen ja samalla myös mukava jalan alla.

Miellyttävä ja hiljainen
• Tiheän kuiturakenteen ansiosta pinta on lämmin ja mukava
• Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet (20dB) takaavat hiljaisemman ympäristön
• Laaja kuosivalikoima tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet

Turvallinen
• Flotex täyttää HSE:n liukastumisenestoluokitukset sekä märkänä että kuivana ja soveltuu käytettäväksi niin tasaisilla kuin kaltevillakin pinnoilla
• Ehkäisee liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
• Flotex on erittäin vähäpäästöinen ja ftalaatiton

Hygieeninen ja pestävä
• 6.6-nylonkuidut vangitsevat hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat nämä puhdistuksen yhteydessä
• Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla tai höyrypesulla ja pesemällä pinttynyt lika vedellä, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön
• Flotex suojaa hometta ja hajuja vastaan teknisten ja bakteerikasvua ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta

Flotex by Starck

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy approved flooring

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

Vesipohjainen
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin. Kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa valmistuksessa käytettävä "kemiallinen" menetelmä on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaalin osuus
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteeksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin pohjamateriaalissa on 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön suurin hyöty on lattiapäällysteen erinomainen suorituskyky; käyttöikä ylittää tavanomaiset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja hoitaa
Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Useimmat tahrat voidaan poistaa yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Käytön jälkeen Flotex voidaan kierrättää takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Kuvat & videot

Flotex kuvat & videot

Täältä löydät muutamia kuvia eri Flotex-kuoseista ja videon, jossa on lisätietoja räätälöidyistä lattiapäällysteistä ja Flotexista.

Magazine

Flotex custom flooring

Tekniset tiedot

Flotex Wonderlab

Likaantumisluokitus

Flotex likaantumisluokitus

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

Flotex soiling classification