Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Merkkipaalumme

2021
Liittyi World Green Building Councilin (WorldGBC) Corporate Advisory Board:iin auttaakseen ohjaamaan WorldGBC: tä sen strategiassa ja toiminnassa kestävän kehityksen nopeuttamiseksi.

2020
Lanseerasi uuden kestävän kehityksen strategian ja viiden vuoden kestävän kehityksen ohjelman.

2012
Johtavaan markkina-asemaan keskittyminen. Bonding Systems divisioonaan kuuluvan teollisen kiinnitysjärjestelmätoiminnan myyminen.

Rakennusliimojen kehittäminen jatkuu itsenäisenä yksikkönä Forbo Flooring Systems divisioonassa.

2008
Bonar Floors –yhtiön osto. Bonar Floors on merkittävä eurooppalainen lattiapäällysteiden valmistaja. Oston myötä Forbo Flooring Systems vahvistaa johtavaa asemaansa julkitila lattiapäällysteratkaisujen toimittajana.

Forbo ostaa kevyiden PVC-kuljetinhihnojen liiketoiminnan yhdysvaltalaiselta Fenner Dunlop (Charlotte) Inc. –yhtiöltä vahvistaakseen Movement Systems -divisioonaansa.

2007
Uusi brändäys- ja kasvustrategia: kolme ydindivisioonaa – lattiapäällysteet, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmät – ovat nyt Flooring Systems, Bonding Systems ja Movement Systems, jotka toimivat Forbo-brandin alla yhteisen liiketoimintastrategian mukaisesti.

2004 – 2006
Strateginen panostus kolmeen ydindivisioonaan vahvistetaan. Uudelleenjärjestelyjä ja toimenpiteitä kannattavuuden parantamiseksi. Yhtiö ostaa kiinalaisen kuumaliimoihin ja vesiliukoisiin liimoihin erikoistuneen liimanvalmistajan.

2000 – 2003
Liimadivisioona kasvaa maailmanluokan toimijaksi ostamalla Swiftin, joka toimii maailmanlaajuisesti Yhdysvalloista, Euroopasta ja Aasiasta käsin. Hihnaliiketoimintaa laajennetaan Iso-Britanniassa. Linoleum ja Vinyl yhdistetään Forbo Flooringiksi. Konsernilla on nyt kolme strategista liiketoiminta-aluetta: Flooring, Adhesives ja Belting.

2000 ja 2001
Uusi strateginen keskittyminen neljään divisioonaan: Linoleum, Vinyl, Belting ja Adhesives. Strategian mukaisesti luovutaan vedettyjen profiilien, koristekalvojen ja päällystettyjen kankaiden valmistuksesta.D306 Mattoliiketoiminta myydään toimivalle johdolle. Sarja pienempiä yritysostoja liimaliiketoiminnan vahvistamiseksi.

1996 – 1998
Konserni lopettaa seinäpäällysteiden ja laminaattien valmistuksen.

1994
Konserni ostaa Siegling-yhtiön, joka on erikoistunut prosessi- ja kuljetinhihnajärjestelmiin.

1975 – 1994
Forbo kehittyy kansainväliseksi konserniksi, joka toimii kaikissa viidessä maanosassa. Lattiapäällysteyritys ostetaan Iso-Britanniassa, toimintaa hajautetaan seinäpäällysteiden ja suurpainelaminaattien valmistukseen.

1973 and 1974
Liimat eriytetään linoleumiliiketoiminnasta kehittymään itsenäisenä yksikkönä.
Continentale Linoleum Unionin nimeksi vaihtuu Forbo kuvaamaan laajempaa toimintovalikoimaa.

1950 – 1973
Toimintaa hajautetaan liittyviin tuotteisiin, kuten mattoihin ja vinyylilattiapäällysteisiin.

1928
Kolme linoleumivalmistajaa – saksalainen, ruotsalainen ja sveitsiläinen – muodostavat Continentale Linoleum Union -konsernin.

1178709_small_PR-17-CF014020