Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinaari

Paremman sisäympäristön suunnittelu

Webinaarissamme "paremman sisäympäristön suunnittelu" Michal Marszalek ja Ben Channon keskustelevat WELL Building -standardista ja sisäympäristöjen vaikutuksesta terveyteemme ja hyvinvointiimme.

Webinar Indoor environment

Webinaari Paremman sisäympäristön suunnittelu

Asuinalueemme ja työpaikkamme vaikuttavat merkittävästi terveyteemme ja onnellisuuteemme. On tärkeää varmistaa, että näissä tiloissa on mukava olla ja että ne edistävät hyvää terveyttä. Mutta miten voit todella tehdä sisätilasta "paremman"?

Toivotamme sinut tervetulleeksi uusimpaan webinaariimme "paremman sisäympäristön suunnittelu". Webinaarissa Michal Marszalek (IWBI:n osakas) ja Ben Channon (arkkitehti, kirjailija, TEDx-puhuja ja johtaja Ekkistissa) keskustelevat WELL Building -standardista ja jakavat virkistävän näkemyksensä sisäympäristöjen vaikutuksista terveyteemme ja hyvinvointiimme.

TIISTAINA 28. SYYSKUUTA 2021
17:00-18:00

The Edge, Deloitte office | photography: Ronald Tilleman

Tietoa Michal Marszalekista

Michal toimii International WELL Building Institute (IWBI) -yrityksen kaupallisen tiimin apulaisena. Hän asuu Puolassa ja tukee EMEA-alueen valmennusta, markkinoiden kehittämistä ja teknisiä resursseja käsitteleviä tiimejä.

Ennen liittymistä IWBI:hen Michal koordinoi ja tuki sekä WELL- että LEED -sertifiointeja Keski- ja Itä -Euroopan liikerakennuksissa (yli 50 sertifioitua projektia, joiden kokonaispinta-ala on noin 7,500,000 neliöjalkaa). Hän osallistui asiantuntijana alan tapahtumiin ja johti inspiroivia toimia kestävän kehityksen alalla. Hänelle myönnettiin IWBI Leadership Recognition Awards -palkinnot vuosina 2018 ja 2019.

Ympäristötaustansa lisäksi Michal suoritti myös jatko-opinnot kiinteistöhallinnosta ja terveys- ja turvallisuusjohtamisesta.

LUE LISÄÄ IWBI:STA
SEURAA MICHALIA LINKEDIN:SSÄ

Webinar Indoor environment | Michal Marszalek

Tietoa Ben Channonista

Ben Channon on arkkitehti, kirjailija, TEDx-puhuja ja henkisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Hän on johtaja Ekkistissa, hyvinvoinnin suunnittelun konsultointiyrityksessä, jossa hän auttaa asiakkaita ja suunnittelutiimejä luomaan terveellisempiä ympäristöjä ja tutkii, miten rakennukset ja kaupunkisuunnittelu voivat vaikuttaa meihin.

Benin ensimmäinen kirja ”Happy by Design” tutki rakennusten ja onnellisuuden suhdetta. Tästä aiheesta hän puhuu nyt yrityksille ja yliopistoille ympäri maailmaa.

Ben jatkoi WELL-ammattilaiseksi ja laajensi osaamistaan fyysisen hyvinvoinnin suunnitteluun. Tammikuussa 2020 hänet kutsuttiin liittymään WELL Mind Advisory -paneeliin hyödyntämällä hänen asiantuntemustaan terveistä rakennuksista.

LUE LISÄÄ BENISTÄ
SEURAA BENIÄ LINKEDIN:SSÄ

Webinar Indoor environment | Ben Channon