Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

WEBINAARI KIERTOTALOUS LATTIOISSA

Kiertotaloushaasteen ratkaiseminen

Uusimmassa webinaarissamme ERFMI:n toimitusjohtaja Jane Gardner ja Kaléin toimitusjohtaja Julie Chaminade keskustelevat lattiateollisuuden kiertotalouden haasteista.

Webinar Solving the circular challenge

Ilmainen webinaari kiertotaloushaasteen ratkaiseminen

Miltä lattiapäällysteiden kiertotalous tulevaisuus näyttää? Mitä työkaluja ja ratkaisuja rakennusten omistajat ja suunnittelijat voivat odottaa, kun heidän tuotteensa saavuttavat käyttöiän lopun? Kahden tärkeän lattiateollisuuden vaikuttajan kanssa paljastamme seuraavat askeleet, kuinka lattiateollisuus ja mahdollisesti jopa rakennusala kohtaa kiertotalouden haasteet.

Jane Gardner, ERFMI:n (European Resilient Flooring Manufacturers’ Institute) toimitusjohtaja, antaa tulevaisuuden näkemyksen siitä, mitä kiertotaloudessa tapahtuu maailmanlaajuisesti, ja samalla jakaa ERFMI:n näkemyksen siitä, kuinka kiertotalouden haasteita tulisi ratkaista. Ranskan näyttäessä tietä, Julie Chaminade, Kaléin, ranskalaisen teknisiä ja koristepäällysteitä edustavan ammattiyhdistyksen toimitusjohtaja, tuo esille tähänastiset tärkeimmät otokset sekä seuraavat haasteet, joita he kohtaavat.

Päivämäärä: TIISTAI 11. LOKAKUUTA 2022
Aika: 17:00 - 18:00 (Suomen aikaa)

Circular economy

Tietoa Jane Gardnerista

Jane Gardner on ERFMI:n, European Resilient Flooring Instituten, toimitusjohtaja ja edustaa sellaisenaan 17 joustavan lattiapäällysteiden valmistajan ja jakelijan etuja Euroopassa.

Osana rooliaan Jane on aktiivisesti mukana standardoinnissa ja hän on WG 7 joustavien lattiapäällysteiden koollekutsuja CEN TC 134:ssa sekä ISO TC 219 tekstiili-, joustavien ja laminaattilattiapäällysteiden puheenjohtaja. Jane on aktiivisesti mukana Circular Plastics Alliancessa, Euroopan komission perustamassa allianssissa, jonka tavoitteena on saada 10 miljoonaa tonnia kierrätysmuovia uusiin tuotteisiin, jotka saatetaan EU:n markkinoille vuoteen 2025 mennessä. ERFMI on tämän allianssin allekirjoittaja.

Ennen ERFMI:lle tuloaan Jane työskenteli 14 vuotta Axionissa, Iso-Britanniassa toimivassa resurssitehokkuuteen keskittyvässä konsulttiyrityksessä. Hänen työnsä keskittyi joustavien lattiapäällysteiden ja tekstiilien sekä muovisten rakennustuotteiden keräämiseen ja kierrätykseen. Janen intohimona on kehittää lattiapäällysteiden kiertotaloutta Euroopassa.

SEURAA JANEA LINKEDIN:SSÄ

Webinar | Jane Gardner

Tietoa Julie Chaminadesta

Julie Chaminade on Kaléin, ranskalaisen teknisiä ja koristepäällysteitä edustavan ammattiliiton, toimitusjohtaja. Kaikki Ranskan markkinoilla toimivat joustavien lattiapäällysteiden valmistajat ovat tämän yhdistyksen jäseniä.

Yli kaksikymmentä vuotta Kaléin johtajana ja hänen aikaisemmalla kokemuksellaan EuPC:ssä, eurooppalaisessa muovinjalostajien organisaatiossa, Julie on kehittänyt erinomaisen näkemyksen institutionaalisista asioista ja suuresta määrästä avainkontakteja.

Päätoimintansa lisäksi hän johtaa RFS:ää, joka on lattiapäällysteiden koulutuskeskusten verkosto.

SEURAA JULIETA LINKEDIN:SSÄ

Webinar | Julie Chaminade

Jäikö jokin aikaisemmista webinaareistamme väliin?