Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinaari DESIGNTRENDIT

Rakentamisen & suunnittelun trendit 2023

Uudessa Forbo Flooring Systems webinaarissa trendiasiantuntijat Christoph Brach ja Thomas Eurlings keskustelevat viimeisimmistä ja tulevista rakentamisen ja suunnittelun trendeistä.

Webinar Design Trends 2023 | Forbo Flooring Systems | photo courtesy of Raw Color

Ilmainen webinaari rakentamisen ja suunnittelun trendit vuonna 2023

Mitä globaaleja designtrendejä voit odottaa vuonna 2023? Näytämme sinulle tärkeimmät trendit tässä eksklusiivisessa webinaarissa upeiden kuvien kera.

Vieraileva puhuja Christoph Brach on yksi suunnittelustudion Raw Colorin perustajista. Hän on tuotesuunnittelija, jolla on nykyaikainen lähestymistapa värien vaikutuksesta ympäristöömme. Christophilla on tutkiva asenne kestävän kehityksen mukaisia väriaineita ja materiaaleja kohtaan.

Thomas Eurlings, Forbo Flooring Systemsin tuote- ja sisustussuunnittelija sekä vinyylimallistojen suunnittelija antaa kurkistuksen uusimpaan trendiraporttiimme, jossa käsitellään kestävän kehityksen uutta ajattelutapaa ja kehitystä, mutta myös sitä, miten tämä näkyy rakennetussa ympäristössä ja lattioissamme.

Aloita vuosi tutustumalla rakentamisen ja sisustuksen vuoden 2023 trendeihin.

Allura Flex 1506 taupe sand + 9017 fox orange

Katso webinaari

Tietoa Christoph Brachista ja Raw Colorista

Suunnittelijoiden Christoph Brachin ja Daniera ter Haarin perustamalla Raw Colorilla on ainutlaatuinen ymmärrys värien käytöstä suunnittelussa. Eri tieteenaloilla työskentelevä, grafiikkaa, valokuvausta ja tuotesuunnittelua yhdistävä Raw Color auttaa yrityksiä kehittämään työkaluja, joita ne tarvitsevat ottaakseen kantaa lähi- ja kaukaiseen tulevaisuuteen. Studion työ heijastelee hienostunutta materiaalikäsittelyä, joka ilmentyy tutkimuksella ja kokeiluilla visuaalisen kielen rakentamiseksi.

Studio sijaitsee Eindhovenissa (NL), ja sillä on kansainvälisiä asiakkaita, kuten Adidas, Dutch Invertuals, Ikea, Kvadrat, Nanimarquina, Sancal ja Samsung. Sen teokset sisältyvät Cooper Hewitt Museumin, Stedelijk Museum Amsterdamin ja Textiel Museumin (NL) kokoelmiin.

LISÄTIETOA RAW COLORISTA
SEURAA RAW COLORIA INSTAGRAMISSA

Christoph Brach | photo courtesy of Christoph Brach/Raw Color

Tietoa Thomas Eurlingsista

Thomas Eurlings on ollut vinyylimallistojen suunnittelijana Forbo Flooring Systemsillä vuodesta 2012 lähtien. Hän työskentelee Allura (LVT) ja Eternal (vinyylimatto) kaltaisten mallistojen parissa ja on vastuussa useista Forbo Flooring -trendijulkaisuista, kuten vuosittaisesta trendiraportista sekä uudesta 'Mood of the Season' trendivärivalikoimasta yhdessä suunnittelijakollegan Marijke Griffioen kanssa.

Amsterdamissa toimivan kansainvälisen luovan studion ThomasE:n perustajana Thomas suunnittelee kokonaisia sisustuksia sekä sisustustuotteita ja koruja. Sisustustuotteet vaihtelevat mittatilaustyönä ja hyllyltä myytävien tuotteiden välillä. Sama koskee useimpia ThomasE:n luomia korukokoelmia. Omien designien lisäksi Eurlings konsultoi eri yrityksiä niiden luovissa haasteissa. Tämä työ sisältää satunnaista neuvontaa ja konsultointia sekä pitkäaikaista toimintaa luovana johtajana.

LISÄTIETOA THOMAKSESTA
SEURAA THOMASTA INSTAGRAMISSA

Thomas Eurlings | photo courtesy of Thomas Eurlings

Jäikö jokin aikaisemmista webinaareistamme väliin?