Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinaari

Tulevaisuuden rakentaminen BIM:in avulla

Marie Rouel ja Matthew Jackson keskustelevat kuinka Building Information Modeling (BIM) -dataa voidaan käyttää ympäristöhaasteisiin.

Webinar BIM data | Forbo Flooring Systems

Webinaari tulevaisuuden rakentaminen BIM:in avulla

Kuinka voit tehdä objektiivisia kestävän kehityksen valintoja? Ja miten Building Information Modeling (BIM) -dataa voidaan käyttää ympäristöhaasteisiin nyt ja tulevaisuudessa?

Marsha Simon isännöi webinaariamme, jossa asiantuntijat Matthew Jackson ja Marie Rouel tutkivat kuinka ilmastokriisi vaikuttaa rakennettuun ympäristöön ja miten uudet vaatimukset vaikuttavat alaan lähivuosina.

Matthew, ZERO Carbon Constructionin perustaja ja johtaja, keskustelee uusista vaatimuksista, joihin alan on vastattava tulevina vuosina, ja siitä, kuinka BIM-data voi auttaa vastaamaan näihin tarpeisiin.

Marie, BIMobjectin avainasiakaspäällikkö keskustelee kuinka BIM-data muuttuu ja kehittyy vastaamaan alan tarpeita ilmastokriisin edessä.

Katso webinaari

Uusi keskustelunvetäjä: Marsha Simon

Marsha Simon on energinen, itsenäinen puhuja ja ohjelmantekijä. Yli 10 vuoden ajan hän on käynyt viikoittain keskusteluja suunnittelijoiden, heidän yhteistyökumppaneidensa, asiakkaidensa ja yleisön välillä. Hänet tunnetaan syvällisistä kysymyksistä, jotka haastavat ihmiset ajattelemaan eri näkökulmista. Marshalla on monen vuoden kokemus kestävien tuotantoprosessien inspiraatiosessioiden ohjaamisesta ja paneelikeskustelun johtamisesta meta-aiheista, kuten luovasta yhteistyöstä ja merkityksellisestä suunnittelusta.

Seuraa Marshaa LinkedIN:ssä

Webinar host Marsha Simon | Forbo Flooring Systems
Webinar Building the Future with BIM Data | Matthew Jackson | Forbo Flooring Systems

Tietoa Matthew Jacksonista

Matthew on omistautunut rakennetun ympäristön kestävän kehityksen ja digitaalisen muutoksen puolestapuhuja. Hänellä on kokemusta arkkitehtuurista, teknisistä startupeista, SaaS-palvelusta, strategisesta kehityksestä ja markkinoinnista. Hän on työskennellyt mullistaakseen tapaamme käyttää rakennustuotteiden dataa.

Matthew on tällä hetkellä ZERO Constructin perustajajäsen ja johtaja. Matthew rakentaa verkostoa koulutuksen ja tietoisuuden kautta koskien hiilen vähentämiseen liittyviä ongelmia. Hän työskenteli BIMobjectissa pääomaprojektien parissa, joiden tarkoituksena oli ymmärtää kokonaiskustannuksia ja elinkaarianalyysiä kiinteistön näkökulmasta.

SEURAA MATTHEWTA LINKEDIN:SSÄ

Webinar Building the Future with BIM Data | Marie Rouel | Forbo Flooring Systems

Tietoa Marie Rouelista

Marie Rouel on avainasiakaspäällikkö BIMobjectissa, joka on maailman johtava rakennusalan BIM-markkinapaikka. Alusta yhdistää AECO:n ja valmistajat digitalisoidakseen rakentamisen ja luodakseen kestävän tulevaisuuden.

Marie tukee strategisesti avainasiakkaita DACH-alueella ja useissa Euroopan maissa BIMobjectin Münchenin toimiston kautta. Hänellä on monen vuoden kokemus digitaali- ja SaaS-sektorilta ja hän työskentelee yhdessä saksalaisten ja kansainvälisten teollisuudenalojen parissa. Hän on yhteyksissä useisiin valmistajien ja rakennusohjelmistojen yhdistyksiin.

SEURAA MARIETA LINKEDIN:SSÄ

Jäikö jokin aikaisemmista webinaareistamme väliin?